Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Otoshops ile İkinci El Araba Deneyimi Yaşayın




Günümüzde birçok kişi için ikinci el arabalar sıkça tercih edilen seçenekler arasındadır. Ancak ikinci el araba tercih ederken de aracın durumunu iyi değerlendirmek önem kazanır. Bu sebeple de alıcılar için güvenilir ve kaliteli araçları bulmak önemli bir hal alır. Güvenilir firma seçiminde Otoshops, araç alım süreçlerinde müşterilerinin her zaman yanındadır. Firmanın sunduğu üstün hizmetler sayesinde herkes kafasında herhangi bir soru işareti olmadan seçimlerini güvenle yapar. Zengin araç seçeneklerinin bulunması, kriterlere uygun seçim yapmayı kolay hale getirir.  

Otoshops İkinci El Araba Hizmetleri Nelerdir? 

Otoshops’un başlıca hizmetleri arasında ekspertiz raporu hazırlaması yer alır. Araçlar detaylı olarak incelenerek, güvenilir ekspertiz raporu sunar. Firma, müşterilerin, alım sürecini kolay hale getirir. Bu doğrultuda kredi seçenekleri sunar. Müşteriler bütçesine ve ödeme planlarına uygun kredi olanaklarını değerlendirir. Araç satış sürecinde olduğu gibi sonrasında da destek sunar. Müşteriler 2 yıl boyunca garanti ve ücretsiz yol yardımı hizmetinden faydalanır. Müşterilerinin memnuniyetini her zaman ön planda tutan Otoshops, 14 günlük değişim olanağına sahiptir. Alıcılar, herhangi bir sebepten ötürü aracını değiştirmek istediğinde 14 gün içinde işlemleri yapabilir. Firma hem nakit alım hem de takas olanağına sahiptir.  

Firmanın dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de sigorta sürecindeki tutumudur. Araç alan kişiler, sigorta şirketi aramakla zaman kaybetmez. Bunun yerine Otoshops her türlü sigorta teklifini sunarak, işlemleri kolay hale getirir. Ayrıca devir tescil işlemlerini de müşterinin adına kısa sürede yapar. 

İkinci El Araç Alırken Otostop ile Müşteri Memnuniyeti 

Otoshops, ikinci el araç almak isteyen kişiler için doğru adrestir. Tüm araçların geçmişi ve mevcut durumu titizlikle araştırılır. Araçlar, temiz ve bakımlı görünümünün yanı sıra; üstün performansıyla satışa sunulur. Firma, oldukça geniş seçenekler sunar. Bu sayede araç almak isteyen kişiler hayalindeki taşıtı kolayca bulur. Eğer araç stoklarda yoksa stok girdiğinde müşteri ile iletişime geçilir. Bu amaçla bilgiler sisteme kaydedilir.  

Belirli bir araçla ilgilenen kişilere test sürüşüne çıkma olanağı tanınır. Kullanıcılar, hayalindeki aracı yakından görme ve performansını değerlendirme olanağı elde eder. Model seçeneklerinin geniş olması, tam da istenilen aracın bulunmasında dikkat çeken bir özelliktir. Siz de Otoshops üzerinden araç seçeneklerine göz atabilir, güvenilir ve bütçe dostu alışveriş imkânından faydalanabilirsiniz. 

 

sinan

1986 doğumluyum, makine mühendisiyim. Körfez olsun İstanbul Park olsun her fırsatta pist günlerine katılmaya çalışıyorum. Bir nevi 'track junky'im :) 2010-2013 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sınıf 3 klasmanında co-pilotluk yaptım. Prokart şampiyonasında yarıştım. Motoru olan her şeye ilgi duyuyorum. Ayrıca gerçek bir Alfa Romeo ve OTOPARK tutkunuyum!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu