Testler

Kadı Kızı: Porsche Cayman




Farklı motor yerleşimleri, farklı koltuk sayıları, farklı ebatlar. İki otomobili birbirinden daha farklı kılmak için ne gerekir?

Piyasaya sürüldüğünde “911’e parası yetmeyenlere” gibi yakışıksız söylemlerin hedefi olan Cayman, geçtiğimiz altı sene içerisinde rüştünü ispatladı ve ne denli özel bir sürücü otomobili olduğunu kanıtladı. Şayet Porsche izin verseydi, Cayman 911’den daha üstün bir model olabilirdi.

Sayacı 16 bin kilometreyi gösteren 2010 model bu makyajlı örneğimiz, çok fazla şeyi çok doğru yapan bir otomobil. İki koltuklu olması haricinde pek az noktada ödün veriyor ve teknik kusursuzluğu yakalamış gözüküyor. Ancak…

Bazen, arabanızın limitlerini öğrenmek için her seferinde onu zorlamaktan sıkıldığınız anlar olur. Bazen, arabanızın sizi kışkırtmasını ve sizi o limitleri bulmaya teşvik etmesini beklersiniz.

Gerçek şu ki, kusursuzluk değil kusurlar eğlendirir.

Görüntüler pek bir keyif aldığımı söylese de, yanlarken bir görevi yerine getirdiğimi hissettim daha ziyade. İzleyeceğiniz üzere, yaratılış amacı farklı bir otomobil Porsche Cayman:

 

Başta Sayın Ethem Genim olmak üzere, tüm Autodrom ekibine teşekkürlerimizle.

Aracın sahibi Adnan İper‘e Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yazı: And Mehmet ÇETİN

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. pdk 2009 da ilk cıktıgında o da dsg gibi çocukluk problemleri yaşadı. Amerikan tüketici sitelerinde 2009-2012 pdk lı Carrera,cayman uzak durulması gerektiği bile yazıyor.

    1. Aynen. Allah rahmet eylesin. O aracın öyle bir hal alması da ilginç. Sonuçta Porshce. Kaç km ile girmiş oraya acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu