HABER Toyota Hilux geyik testinde devriliyor mu?

aliserdar

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
143
104
1,085
28
Yukarıda gördüğünüz videoda Toyota Hilux‘ın sadece 60 km/h ile giderken yapılan testlerde devrilme eğilimi gösterdiğini görüyoruz. Test edilen tüm rakipleri ise Hilux’tan daha yüksek hızlarda testi sorunsuz geçmeyi başarıyor. Sürücünün müdahalesi ile tekrardan 4 teker üzerine düşen Hilux 2007‘de yapılan testlerde de aynı davranışı sergilemişti. Neredeyse 10 yıllık süreçte bu konu hakkında ilerleme kaydedilmemiş gibi görünüyor. Eğer Hilux kullanıyorsanız ve kızgın bir geyik görüp ondan kaçmak isterseniz ani yön değişikliklerinin sonuçlarının devrilme olduğunu unutmayın.
Ekran-Görüntüsü-962.png


Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 

Pist10Head

Asfalt Kurutucu
12 Eyl 2016
4
1
545
Yanılıyorsunuz efenim bu modelin hedef kitlesi Araplar ve bildiğiniz üzere kendileri 2 teker severler bu yüzden de Hıluxlar yıllardır böyle tasarlanmıştır... :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: Faruk

TSIDSG

Panpa
10 Eyl 2016
2,399
9,449
4,970
İstanbul
ahahha vagcılar ötüyor yine..
Toyota ve diğer japon pikapları yüzbinlerce km sonra bile sorunsuz ağır şartlarda hizmet verirken, amarok gibi pikaplar şehir içinde can verecek, yıllar boyunca kendini kanıtlamış bir araç Hilux, profil fotosunda bir vw olan arkadaşın açtığı başlıktan ötürü yılların getirdiği pikap tecrübesi hiç olmaz merak etmeyin :)
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım