DarkPower kullanıcısının son içeriği

  1. DarkPower

    KAPALI 30-40 lira arası bütçeme uygun araçlar arıyorum.

    40.000₺'ye yakın fiyatlarda 2011 model Renault Symbol'ler var. Listenize dahi girmediğine göre hiç alınmaz mı dersiniz?
  2. DarkPower

    KAPALI 20-30.000₺ Bandında Araç Tavsiyenizi Bekliyorum

    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Palio ve Clio 2 arasında Clio 2 daha mantıklı geliyordu. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Teşekkür ederim umarım hayırlısı olur. Son dönemde Clio 2 1.2 olanlara yoğunlaşmıştım ama 1.5dci piyasasına da bir bakayım o zaman. Tavsiyeniz için de teşekkür ederim...
  3. DarkPower

    KAPALI 20-30.000₺ Bandında Araç Tavsiyenizi Bekliyorum

    Uğraşınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Araştırmaya başlarken aklımda Clio vardı. Araya bir sürü model girdi çok bakındım. Döndüm dolaştım yine Clio'larda karar kıldım gibi. Clio 2 HB 1.2 olanlardan temiz bir tane bulup alasım var nasip olursa.
  4. DarkPower

    KAPALI 20-30.000₺ Bandında Araç Tavsiyenizi Bekliyorum

    Dediğiniz modelleri araştırmıştım ama bazı sebeplerden listemden çıkartmıştım. Tekrar bakabilirim tabi. Teşekkür ederim. Fiyat aralığı düşük olunca dediğiniz gibi maalesef. Clio 2'ler bana daha yakın gibi durmaya başladı. Teşekkür ederim.
  5. DarkPower

    KAPALI 20-30.000₺ Bandında Araç Tavsiyenizi Bekliyorum

    Aralık ayında araba satın almayı düşünüyorum. İlk arabam olacağı için 20-30.000₺ bandının üstüne pek çıkasım yok. Aslında arabalara karşı fazla merakım olmadığı için bu konuda pek bilgim yoktu araştırmaya başlayana kadar. Bu süreçte sizlerinde yardımını istemenin iyi olacağını düşündüm...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım