HAKANARABUL kullanıcısının son içeriği

  1. H

    A4 B7 2.0 tfsi quattro

    RS4 bodykit plastik olarak bulamazsın. Eskiden bir dönem ön tampon gelmişti fakat artık yok. Araç 2.0tfsi quattro ise stage1 yazılım yapman senin yararına olur. Gaz tepkimesi ile uğraşma. Bendede b7 2.0tfsi quattro manuel var. Çokta uğraştım arabayla çevremdede yine uğraşan var ondan dolayı...
  2. H

    HABER 410 beygirlik Volvo S60, Polestar detaylarıyla göründü!

    Volvonun son dönemdeki atağına hayranlıkla bakıyorum. Yeni felsefesi kalitesi tasarımı mükemmel.
  3. H

    HABER 630 beygirlik Mercedes-AMG GT Coupe duyuruldu

    Herkes burda laguna coupe ye benzediği için eleştirmiş ee be kardeşim o övdüğünüz adamlar 10 yıl önce bulmuş dediğiniz reno nerden çaldı acaba? o zamanlardada reno astontan esinlendi hem önde hem arkada hem içte. Buna çalmak denmez. Bir marka bir akım başlatır diğerleri takip eder bu bukadar basit.
  4. H

    HABER Anket: BMW X4 mü, Mercedes GLC mi?

    Senin şuan yaptığın fanboyluktan başka birşey değil. Her daim bmw mercedesten bakarak birşeyler yapmıştır. Tarihi bilmeden geleceği yorumlıyamazsın. Adamlar 190evo larla yarışırken bunu gören bmw e30 yapmıştır. Adamlar Ml kasa yaptıktan sonra x5 çıkmıştır. Adamlar cls yaptıktan sonra 6 grancoupe...
  5. H

    HABER 2018 Ford Focus görüntülendi

    mazda 3 mps gibi duruyor yandan arka farlardan ötürü bi egea hb havasıda yok degil. Özgünlük sıfır güncel kasa daha iyi.
  6. H

    HABER Karşınızda Volvo V90 Cross Country Ocean Race

    Volvo markasını seviyorum. Arabaya dünyaya çevre kirliliğine bakış açısını seviyorum. Adamların felsefesi güvenli çevre dostu kaliteli bir araba yapmak.Bence dünyada eşi benzeri yok. Bir volvo sahibi olmasamda olan insanları tanıyorum çok niş çok ayrı bi kafa. Bu güzel bi başarı böyle devam..
  7. H

    HABER Audi R8 V10 RWS : Püristlere özel arkadan itişli R8

    Merak ettiğim neden 610 luk motoru kullanmadıkları aynı muhabbet huracandada oldu bazen akıl ermiyor böyle şeylere. Birde fiyatı quattro dan aşa olması gerekirken neden yukarda gibi? Arabadan hem difransiyel çalıyorsun hemde fiyatı yukarı çıkartıyorsun :D İyi taktik yersen
  8. H

    Audi Sport'tan Formula E'ye Geçiş Videosu

    Audi bizim ülkede malesef arabadan sayılmıyor :) Varsa bmw yoksa mercedes. Audi yi vw gibi görüyorlar. Otoparkın testlerinde bile bir f10 nun rakibi w213 e kasayı söylüyorlar. Bu doğuş gruba karşıtlığınızdanmı yoksa bilinçli yapılan birşey mi bilinmez ama şu iyi bilinmeli ne kadar sevmesenizde...
  9. H

    HABER Porsche 911 Turbo S Exclusive Series fazladan 27 HP ile geliyor

    Muhteşem ya detaylara verilen özen muazzam.
  10. H

    HABER Mercedes, AMG’nin 50. yılını GT3 Edition 50 ile kutluyor

    Sen sevmiyebilirsin ama rakiplerinin gerisinde olduğunu iddaa edemezsin dostum..
  11. H

    HABER Lastik Nedir? | Goodyear Lastik Köşesi

    Herşey iyide elde kalan lastikleri satmak için çıkarılan birşeydir o tarih pekte önemli değil diye. Benimde bildiğim kadarıyla çok fazla soğuk sıcak oranı değişmiyen hava koşullarında 5 yıl rafta 5 yıl yolda ömrü var diye biliyorum.
  12. H

    HABER Audi Uzaya Gidiyor!

    Quattro farklı audi farklı. Eğer sistemi kullanıyorsa reklamını neden yapmasın.
  13. H

    HABER Nürburgring'in yeni önden çeker rekortmeni Type-R!

    1.5-2 saniye daha iyi olabilirdi. Şöför iyi ama kondisyonu yer yer düşüyor.
  14. H

    HABER BMW'den şaşırtıcı dizayn

    Sene 2008 mi 2010 mu ne.. Honda civic si coupe çıkış fotoğrafı olması lazım. Aracın içinde bütün heryer beyaz iken sürücü kısmı kırmızıdır. Bu tarz çalışmaların geçmişi vadır.
  15. H

    HABER Duyuru

    And Mehmet Çetin Yolun açık olsun. Ne kadar ekran karşısında seni görmeye alışsakta farklı oluşunu beğensekte yolun açık olsun. Kararın ve yapıcakların hakkında hayırlısı olsun. İyi yolculuklar.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım