Kagan kullanıcısının son içeriği

  1. Kagan

    AÇIK 50 bin TL Bütçe ile İlk Araba Tavsiyesi

    Ben o bütçeyle kamyonet fiesta alıp 1.6 tdci turbosu, cooleri, spor yay vs gibi az bütçeyle oynamayı düşünürdüm ama muayene vergi vs uzun vadede büyük kalemler.
  2. Kagan

    AÇIK 50 bin TL Bütçe ile İlk Araba Tavsiyesi

    Palio yazıp gidiyorum, starlet konusunda da almak isterseniz eğer birkaç parçasını internetten arayın bakalım bulabilirseniz almak size kalmış.
  3. Kagan

    Öğrenciye "Ucuza Araba"

    1.6 palio alırdım micram vardı ona kıyasla daha mantıklı fiyat farkı da kalmadı çünkü, tam olarak birkaç katı bütçeye rağmen aklımdan geçen de palio almak hayat ne çıkarırsa artık diyelim.
  4. Kagan

    Youtube kanalı açmak hakkında.

    Direk gopro alın, alternatifi yok.
  5. Kagan

    Arabanın en sevilmeyen yanları

    Arabamın en sevmediğim yanı olmaması.
  6. Kagan

    Sürüş Olgunluğu Dediğimiz Şey Nasıl Kazanılır?

    İnsanın başına musibet geldikçe daha mantıklı düşünmeye başlıyor
  7. Kagan

    Aracın KM'si Gelmedi Bakım Yaptırmalı mıyım ? / Yıllık Bakım

    Hocam +30000km veya bir kaç yıl gitmeyenler gördüm arabaya hiçbir şey olmaz 😂 ama arabanın sağlığı için ben yaptırdım mutlaka sonuçta kimyasallar ve bayatlıyorlardır elbet.
  8. Kagan

    Aracın KM'si Gelmedi Bakım Yaptırmalı mıyım ? / Yıllık Bakım

    Hocam yaptırın bir şişe yağ, üç dört tane filtre sizi batırmaz illa elle tutulur bir kazanç istiyorsanız da garantiyi devam ettirmiş oluyorsunuz.
  9. Kagan

    Arabanızın Fotoğrafları

    soğuta soğuta bile ancak 7 viraj dayanan frenler, 1650kg kütlenin bıçak sırtında giderken yol bozulunca dandik süspansiyon yüzünden yaptığı snap oversteeri ve iyi ki espyi kapatmamışım temennisi. Sonrasında ağır fren kokusu ve fan sesi...
  10. Kagan

    Arabanızın Fotoğrafları

    Selam banaysa aldım, o kasayı da çok seviyorum arkadaşımda geçici araç olarak vardı cvt ile tam bir go kart 😂
  11. Kagan

    Otomobil Videoları

    Sol ayak freninin çok manalı olduğunu sanmıyorum ya sokakta hiçbir faydası olmayacaktır, 5 silindir turbo focus değil sonuçta onda bile gereksiz olabilir gaz tepkisini çözse yeter.
  12. Kagan

    Otomobil Videoları

    Az yaksın diye yapılmış sonuçta, olabilir. 1.0 Yaris anlattıklarınıza benzer özelliklere sahipti o da sorun yaratırdı sanırım. Ben gaz tepkisi yavaşsa erken davranmayı düşünebilirdim sanırım.
  13. Kagan

    Otomobil Videoları

    Hocam güvenlik önce gelir uyarayım ilk denemelerde hoş olmayabilir alışkanlık ister, sert frenle öne ağırlığı vererek viraja girerseniz arkası hafifler veya ağırlık transferiyle yapılabilir ama bunlar kontrolden çıkabilecek geri dönüşü olamayabilecek hareketler ona göre davranmak lazım, gazla...
  14. Kagan

    Otomobil Videoları

    Hocam sorun el freni çekerek arkasını getirmeniz tepkisi sert olabiliyor, daha güvenli yolları var. El freniyle çok lazım değilse muhattap bile olmamak lazım diye düşünüyorum 😅
  15. Kagan

    En Son Ne Aldınız?

    kova patates kızartması ve tavuk sepeti, atların taşımak zorunda olduğu +2kg daha...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım