lozlevent
Beğeni puanı
844

Katılım
Son görülme

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında

  • Merhaba levent bey, 2012 model fiesta 1.25 benzin&lpg araç satın aldım, yalnız araçta 4.silindir tekleme arızası verdi bilgisayar incelemesinde, ve şimdi çok hafif bi titremesi var aracın, 6 kasım 2017 tarihinde aynı sorunu yaşamışsınız ve siz bu sorunu nasıl giderdiniz, paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler.
    lozlevent
    lozlevent
    merhaba,
    Bu sorunun sebebi LPG kaynaklı bobin arızasıdır. Bobin değişimi sonrasında tekleme devam ederse bujiler değişmeli + olarak buji kablolarını da değiştirebilirsiniz ancak çok ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Ford grubunda LPG sistemi, ateşleme sisteminin ömrünü çok kısaltıyor. 3-5 bin km sonra tekleme tekrar başlarsa subap erimesi başlamış olabilir. Aracınızı arada benzinde kullanın + AFR ayarı yaptırın.
    Y
    yil67
    Çok teşekkürler, yetkili serviste baktırıcam ama sanırım en sağlıklısı sadece benzinde kullanmak
    lozlevent
    lozlevent
    Rica ederim
    Hocam merhaba 2012 1,25 fiesta alıcam arac sahibi ile fyatta anlaştım fakat direksiyonda düşük hızda taktuk sesler geliyor yüksek hızda ses yok araç sahibi öyle kullandığını ve bir sorun olmadığını söylüyor araştırdığım kadarıyla kronik bir sorunmuş alıp böyle kullansam sorun olur mu veya maliyeti nedir yardımcı olursanız sevinirim
    Geçen yıl 1450 TL'ye yaptırdığım trafik sigortasına bu yıl için 650 TL teklif verildi. Bunun mutluluğu paha biçilemez :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım