orcunalisveris kullanıcısının son içeriği

  1. O

    AÇIK Ankara' da Dumanla Kaçak Kontrolü yapan yer arıyorum

    Merhabalar, Sesini-kokusunu çokça duymaya başladığımız fakat yerini tespit edemediğimiz manifoldda/dp' de bir yerlerde bir kaçağımız var. Ankara' da Dumanla Kaçak Kontrolü yapan yer arıyorum, konum-isim verene minnettar olurum. Teşekkür ederim..
  2. O

    Bir Lastik Tabanı Genişletme Sorusu

    Aracım Lancer 1.8 Cvt
  3. O

    Bir Lastik Tabanı Genişletme Sorusu

    Evet arkadaşlar dediğiniz gibi tabanı artırmak yerine kaliteyi artırmak daha mantıklı olacak. Teşekkür ederim ilginize, iyi akşamlar..
  4. O

    Bir Lastik Tabanı Genişletme Sorusu

    Merhaba, Aracım stock 143 beygir iken, lastikler fabrika orjinal boyutu olan 215 45 18' di. Şu an turbolanarak 220+ olunca özellikle kalkışta 1 ve 2. viteste çok sarmaya başladı. Sizce tabanı 225 yapmak işe yarar mı, yoksa sadece yakıt sarfiyatı artışı, hızlanmaya negatif etki vb mi olur...
  5. O

    Rca Hakkında

    Merhabalar, Aracımda rca tipi aux girişi mevcut(resim 1), Logitech marka bluetooth aux ürününü almayı planlıyorum (resim 2), üründe rca tipi çıkışın yanı sıra tekli aux çıkışı da mevcut ve yanında gelen kablonun 1 ucu stereo diğer tarafı rca (resim3). Çift tarafı da rca tipi kablo almalı...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım