ferfurkan

Furkan Ceylan
Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
150
30
995
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Bu güzel günde epeydir beklediğiniz Murat Koç ile C5 Aircross testinde beraberiz. Şehir içindeki harika konforu ve geniş kullanım alanları, bakalım onu tercih etmeye yetecek mi?
Cevabı videoda Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!
Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​
Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

olea

Asfalt Kurutucu
26 Mar 2018
95
25
670
kullandım gerçekten konforlu, yakıt tüketimi çok ama çok düşük, istenilen her opsiyon standart fiyatı bu sınıfa göre makul zaten bayi sıra yazmış buradan belli artık her ışıkta göreceğiz.
 

akulkerberkay

Berkay Akülker
Profesör
9 Şub 2019
141
205
1,185
34
Kırklareli
Marka
Audi
Test sürüşünü 1 ay önce yaptığım araç. Donanım olarak çok çok yeterli. En dolusunda saymaya üşeneceğim birçok şey var. Süspansiyon ve koltuk konforu inanılmaz iyi. Motor performansı bana biraz yetersiz geldi açıkçası. (1.5 dizel ünite için konuşuyorum bunu)

Düz yolda basmak için söylemiyorum bu arada bunu. Yokuş ve arazi içine girip engebeli yolda ilerlemek için söylüyorum. Bu tarz araçlara oldum olası zaten 4x4 değilse neden alayım diye bakarım. Açıkçası yüksek bir araç peşindeysem bu paralara süspansiyon konforunu azcık geride bırakıp eski olmasını da göz önünde bulundurarak 1.4 motorlu yeni Vitara'ya yönelirdim.

SUV'a zaten hakim olan Suzuki yeni motoruyla beni daha fazla heyecanlandırmıştı. (Aşağıdaki aracın aynısını sürdüm bu arada.)



Yakın zamanda yaşadığım Citroen'in kapı probleminden sonra belki de Citroen'e ayar olmuş olabilirim. 😂

Şaka bir yana ben bu paralara çıkmadan bir Vitara alır onunla dağ bayır engebe demeden gerçek bir SUV deneyimi yaşardım.Hem de en dolu paketle...
 
  • Beğeni
Tepkiler: sputnik ve Toprak
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım