Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Ferrari’nin ilk seri üretim PHEV (Plug-in Hibrit Elektrikli Araç) modeli SF90 Stradale, önemli bir başarıyı hanesine yazdırdı.
Dünya çapında tasarımda mükemmelliğin sembolü olarak görülen iF Design Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belirlendi. Ferrari, iF Design Ödülleri 2020’de biri Altın Ödül olmak üzere toplamda üç ödül aldı. Ferrari’nin ilk seri üretim PHEV modeli SF90 Stradale, 75 tasarım arasından Altın Ödül’e layık görülerek önemli bir başarıya imza attı. Bu alanda ödül alan tek otomobil olan SF90 Stradale’nin tasarımı jüri tarafından, “heyecan uyandıran, net fonksiyonel çizgiler” ve “benzersiz bir simetri ile gerilim dengesi üreten yeni gövde orantıları” ifadeleriyle anlatıldı. iF Design Ödülleri kapsamında, tasarım ödülünü kazanan diğer Ferrari modelleri ise F8 Tributo ve Ferrari P80/C oldu.
1000 HP’lik Hibrit Güç!
SF90 Stradale...

Okumaya devam et...


 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,107
45,655
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Awd Ferrari deneyimi de ilginç olur muhtemelen. 1000 beygirin getirdiği mecburiyetler işte.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Mt.Akina

Sirius

Panpa
18 Eyl 2016
1,768
7,816
4,420
Marka
Volkswagen
Son içten yanmalı motor üretildiğinde, son arkadan çekiş satıldığında, elektrikli araçlar sektörü ele geçirdiğinde, beyaz adam beygir gücü ve hızın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

-Petrolhead atasözü
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso
R

resim

Ziyaretçi
resim niye eklemiyorsunuz arkadaslar... iyice cpy pase google translate e döndü zaten site bari resim ekleyin yüksek kalite burda habere bakıyorum resmimler için başka sitelere gidiyorum yakında hiç buraya uğramayacağım.....!!!!!!
 
  • Beğeni
Tepkiler: dthhasan
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım