2020 Formula 1 Sezonu (Genel Konu)

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,060
3
15,309
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Herkese Selamlar,

Normalde çoktan başlamış olması gereken ancak başlamayan 2020 Formula 1 sezonuna ait meraklıları olarak buradan her türlü detaylı aktarıp, tartışıp, konuşalım. Aynı zamanda belki Formula 1'i artık izlemeyen, veya hiç izlememiş kimseler içinde teşvik edici olur.

Bu ilk mesajı devamlı güncelleyebileceğimi zannetmiyorum daha çok merak edenler için zamanlı bir günlük gibi olmuş olur.

COVID-19 sezonu ile ertelenen sezonun (şimdilik) başlangıç vakti Temmuz ayı olarak görülüyor. İlk start Avusturya'da olacak.

Şimdilik 15 ila 18 arasında bir yarışın gerçekleşmesi planlanıyor. Avustralya ve Monaco Grand Prix maalesef bu yıl için iptal edildi.

Bu arada F1 ile editörlerimizin hazırladığı haberler, ana sayfamızda ve forumumuzun haberler bölümünde yer almaya devam edecek. Onun haricinde üyelerimizin takipçi haberleri bölümünde paylaştıkları F1 haberlerine, oradan devam etmelerini rica ediyorum. Oraya açılacak konuları buraya linkleriz.

Şimdilik Formula 1 2020 sezonu ile ilgili merak edilenler:
 
  • Beğeni
Tepkiler: emert20

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,060
3
15,309
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Valla beklediğimize değdi son 10 turda ortalık karıştı.

Ferrari en yavaşlardan birisi olmasına rağmen Leclerc iyi iş çıkarttı, biraz da şansına gitti.

Norris'e helal olsun gerçekten. Hamilton'a diyecek bir şey yok, ayıp. Adam aracının yarısını geçmiş yani. Albon'a üzüldüm.
 
  • Beğeni
Tepkiler: ihsan

BavarianEngineer

Alperen Ç.
Panpa
30 Nis 2018
453
1,061
2,695
Ankara
Marka
BMW
İlginç bir ilk yarış oldu ancak Formula 1 böyle sonlara baya alışık. Ferrari yine çok güçlü olmadığını ve olamayacağını gösterdi, ama ismi var tabi ki beklentiler yine yüksek olacak.

Ben Leclerc'den umutluyum tam bir gelecek vaat eden sürücü profili çizmeye devam ediyor. Vettel de artık kabak tadı vermeye başladı, alışkanlıklarından kurtulmamış her yarış en az bir kez basit hata yapmaya devam ediyor.

Mercedes ve Red Bull savaşır yine bu sene gibi geliyor bana.
 

2jzihtiyar

Reis
Beta Programı
23 Şub 2018
3,062
6,940
5,020
github.com
Marka
BMW
Dünkü yarış bana pek tat vermedi, beklentiyi çok yüksek tuttuğum için mi nedir anlayamadım. Pistte çok fazla sorun yaşan araba vardı ve göz bebeğim ferrarinin böyle sonuçlar alıyor olması da seyir zevkimin içine eden sebeplerden biri. Bu arada sainz yine kalitesini gösterdi. Önümüzdeki sezon leclerc le alfa pilot olmak için birbirlerine zarar vermezlerse önceki yılların aksine çok daha iddialı bir ferrari izleyeceğiz gibi duruyor
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım