youtube'taki otomobil kanalları hakkındaki yorumlarınız...

racer

Sedat
Profesör
27 Eyl 2021
222
349
1,085
29
ankara
Marka
Ford
arkadaşlar selam. sohbet olsun diye böyle bir konu açıyorum ve youtubedaki otomobil kanalları hakkındaki fikirlerinizi sormak istiyorum. başlığı açan olarak ilk yorumu kendim yapayım...

otopark: tartışmasız kralı... sinan koç zaman içinde kendisinin de olgunlaşmasıyla çok daha oturaklı ve alıcıya hitap eden yorumlar yapıyor bence.

benzin tv: şahsen en sevdiğim ikinci kanal. aras dinçer le olan alfa ve italyan testlerini de oldukça beğeniyorum. sadece aras dinçer in instagramda audilere vs dediği "varoşline" paylaşımlarını biraz itici buluyorum. fanatik bir alfacı olarak audinin genelde daha iyi araçlar ürettiğini düşünüyorum. tamam alfanın sürüş zevki başkadır ama her şey de pist süresi demek değil. daha objektif yorumlar yapmalı...

carviser: testlerde verdiği bilgiler güzel fakat fahir talib'in fazla mesafeli konuştuğunu düşünüyorum. sinan koç, burak ertem vs. çok daha cana yakın anlatıyor. şafak transferi bu anlamda oldukça doğru bir adım oldu bence.

otomobil dünyam: eren tekinin sürüş dinamiklerini zorlama anlamında sinan koça çok yakın olduğu bir gerçek fakat markaları kızdırmamak adına sürekli politik konuşuyor. bütün testlerde aklımda kalan tek şey tüm araçların "segment standartlarında" olduğu. fakat hakkını yemeyelim e91, e39 ve nurburgring seyahati gibi projelerini zevkle izledim. bence bu projelerin seyir zevki sinan koç un taunus projesinin daha üzerinde...

otomobil günlüklerim: bu adamı istemsizce seviyorum. gerçekten bu işe emek veriyor ve halktan biri. birçok test edilmemiş eski aracın videosunu çekti ve güzel bir döküman oluşturdu. sinan koç un genelde sıfır ve aşırı pahalı araçlar test ettiğini düşünürsek son alıcıya en hitap eden testleri oğuzhan ın çektiğini düşünüyorum.

dcm tv ve otodolu: bu iki küçük kanalı ise en çok sohbet muhabbeti için seviyorum fakat maalesef yeteri aboneye henüz ulaşmış değil...
 

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
Genel olarak artik izlenmelerde asiri dusus var sebebi basit: fiyat.
Birinin kolunda rolex var , citroen c5 aircross aldim dedikten ve onlarca video cektikten sonra aslinda satin almadigi, psa grubun kendisine verdigi ortaya cikti. Tek kelimeyle rezalet.
Biri cikti hukumete yanlama politikasi ile araba konularindan uzak anlatimi ve abone olan herkesin istedigi olsun gibi Allah ‘a sark kosan yapisiyla para kazanmiyoruz deyip luks arabalar aldi.
Biri vardi arabasina surekli modifiye yapan ornegin 3 serisini m3 e ceviren, takipcilerim surayi mesaj yagmuruna tutun diye markalardan urun koparan, sonra gitti arabayi cok fahis fiyatlara satip sahip olmasini saglayan takipcilerine anahtarlik verdi.
Dune kadar yerden yere vurup bugun mekanik el frenini ve torsiyonu gun asiri sevip sevmeyenler yani kararsizlar vs vs. Bizim forumda da zamaninda neler neler oldu demem o ki o cocuga noldu :)

Ustelik bu bahsettigim insanlar yurtdisinda yasiyorlar turkiye de boyle seyler asla olmaz :)

sinan ve benzin tv kanallarini severim bu arada.
 
Son düzenleme:

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
Artık hiçbirini takip etmiyorum. Olayı sadece ekonomiye bağlayamıyorum, evet fiyatlar çok saçma yerlere gitti ama eskiden ulaşamayacağım araçların videosunu da izliyordum. Artık -kanal fark etmeksizin- kendini izleten videoya çok denk gelemiyorum. Sanırım en çok izlediğim kanal benzin tv (BDÇ'yi de severim ama tam anlamıyla bu kanallar gibi bir kanal değil malum). En çok dediysem, en son Selim Ustaoğlu'nun getirdiği Defender'ı izlemiştim. Herhalde bir ayı geçmiştir. Zaten o kanalda da EQS vb. videolarını izlemedim, Selim Ustaoğlu'nun Aras Dinçer'in getirdiği araçların videoları ilgimi çekerse izliyorum o kadar.

Arada sekizsilindir'de de ilgimi çeken bir şey olursa bakıyorum. Carviser'da uzun zamandır ilgimi çeken videoya denk gelemedim maalesef.

Bu arada, benzin tv bir saat önce V70 R videosu yüklemiş. İlgimi çekti bir bakayım. :)
 

racer

Sedat
Profesör
27 Eyl 2021
222
349
1,085
29
ankara
Marka
Ford
video izlerken eski keyfi almıyoruz maalesef size katılıyorum. bu izlenme sayılarına da yansıyor. ismi lazım değil kişi her şeyden öte ülkenin aklı başında insanlarının mutluluğunu ve neşesini aldı... bunu çevremdeki tüm insanlarda ve hatta sinan koç un testlerinde onun yüz ifadesinden dahi hissedebiliyorum. inşallah en geç seneye daha güzel bir geleceğe başlangıç yaparız :)
 
Son düzenleme:

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
Yav çok afedersiniz de en basit sıfır araba olmuş 350-400 bin₺, bu ortamda sıfır araç inceleyen hiçbir kanalın o videosunu izlemiyorum(bkz. carviser, otomobildünyam bu içerikleri çok yapıyor). Ancak böyle çok ilginç bir şey olacak mesela i20N vari bir araç olacak o zaman izleyebiliyorum, onun haricinde 400 bin₺ olmuş standart bir B sınıfı otomobilini izlemek hiç de keyifli değil aksine moral bozucu.

Onların haricinde kanalların ikinci el testleri ilgimi çekiyor,(bkz. Birkan Demir Çalışkan, Sekizsilindir) özellikle düşük bütçelerde ülke ortalamasının hala alabildiği fiyat performans testlerini izliyorum fakat kanallar da ısrarla sıfır araç çekiyorlar. Bunlarla birlikte bazı kanalların projelik araç senaryolarını izliyorum fakat hani onlardan da tutup da iki civata sıkan, detaling yapan değil de gerçekten adamakıllı bilgi verenleri izliyorum(bkz. tomofilya).

Bir de azınlıkta olarak, otomobilden daha ziyade sırf sıkıntıları biraz da olsa unutmak, gülmek için Doğan Kabak'ın eğlendirici trend videolarını izliyorum.


Kısacası bana sorarsanız YouTube Türkiye'nin geleceğinde de sıfır araç tanıtımlarının olduğunu düşünmüyorum, bu işten cidden para kazanmak isteyen birileri otomobil sevgisini yaşam tarzıyla harmanlayan samimi içerikler, güldüren içerikler ya da gerçekten test ise öyle üstünkörü anlatmayla geçilmeyecek izleyiciye hem bilgi verecek hem de farklı düşünceler sunacak şeyler gerek. Özellikle sekizsilindir mesela bu konuda farklı içerik bulmak için her seferinde farklı serilerle geliyor-arabacı kadınlar vs. vs.) bazı kanalların geleceğini olumlu bazılarının ise düzelmezlerse olumsuz olarak görüyorum.

İsmini saymadığım kanallar var, otopark-benzin vs gibi bunlar diğerlerinden çok da farklı içerikler yapmadıkları için özellikle belirtmedim ama özellikle benzin tv'nin kendine çeki düzen vermesi gerektiğini düşünüyorum, Burak Ertem'le hiç bir sorunum yok ama yapıcı bir eleştiri yapacak olursam son 2-3 yıldır kendi aldığı araçları fazlaca tanıttığını, çok fazla içerik çekip sattığını piyasa değerleriyle çok oynadığını düşünüyorum. Sal bir bizi artık abi 4-5 yıldır CRX-205 GTi-Compact-E30 her ne aldıysan fiyatları çıkıyor fakat inmiyor, hayır tabii ki serbest piyasa isteyen istediğini yazar kimse karışamaz da, şu araç şu kadar değerli, bu kadar değerli bunu satmayız bu artık evin bir bireyi varii cümlelerden 2-3 ay sonra aracın satıldığını görmek, ilanını görmek üzücü oluyor.

İçimdekileri söyledim, bahsi geçen kanal sahiplerinden okuyacak olursa da kimsenin kalbini kırmak için yazmadım ''honest opinion'' :D başarılar dilerim herkese.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: racer

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,683
2
9,599
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
Kanallar hakkında +/- yorum yapmayacağım ama bazı şeyler benimde canımı sıkıyor şöyle ki

  • İkinci el test alınan bir aracın testini izlemek evet eğlenceli ama öte yandan bakacak olursak X marka araç test edildikten sonra ilanlarına girip bakın emin olun üzerine 1xx.xxx TL fiyat daha fazla yazılıyor , neden çünkü araç güncel youtube platformunda tanıtıldı övüldü. "Aracın eskileri satıcıların umrunda bile değil o kısma girmeye gerek yok , o araç tanıtıldı mı ? Evet. Öyleyse devam parasına para koymaya."
  • 0 km araçlara gelirsek 1 tane kendimize 2 adet vergimize aldığımız araçlardan aslında vergiler hariç kimse sorumlu değil , canımız sıkılıyor , iç çekiyoruz ve belki de benim gibi dümdüz sövüyoruz , bilemiyorum ama gelişmeler ve yeni modeller hakkında bilgi edinmek bana güzel gelen bir durum , kaldı ki ben 2-3 kanal harici çok nadide başka kanallarda araç testi izliyorum.
  • Kıymet bilinmeyen kanallara gelirsek bana kalırsa tek kıymeti bilinmeyen kalan Birkan abinin , o inceliklerle , tane tane ve naziklikle araçları anlattığı kanalı hatta belki bilmeyen olur şuraya şöyle koyalım , ha unutmadan kendisine de çok selamlar herkese üşenmeden sıkılmadan her platformdan cevap veren adam.
  • Bizim artık bir aile gibi olduğumuz OTOPARK'a değinmemiz gerekirse ben hala o eski panpa günlerini arıyorum çoğu yerde hatta şöyle ki bazı testlerde "hah şimdi sinan başkan yapıştırır , bi bilek reistir yada bir yılan desenli sava..." gibi patlamalar beklediğim zaman çok oluyor , yine de @sinan abiyi çok seviyorum çokta beğenerek tüm testleri izliyorum , OTOPARK ailesi olarak hepimizin yolu açık olsun nice senelere birlikte gideriz umarım. :)

Belki yazmam gereken çok fazla daha şey var ama biz konuşup biz dinleriz gibi dostlar , herkese selamlar ve iyi forumlar...
 

Toprak

Toprak
Faforitçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
6,846
26,151
5,720
Ankara
Marka
Skoda
Genel olarak yorum yapmayacağım zaten düşüncelerim söylenmiş ama şöyle bi içerik olmadıkça ben açmıyorum bile videoları artık;

Garibanlıktan nerde kendin yap videoları, bir işi nasıl yapacağımızı anlatan video varsa onları izliyorum
 
  • Beğeni
Tepkiler: fujiwara ve racer

mgdedeoglu

Reis
7 Eyl 2016
3,232
9,855
5,320
36
Stuttgart
Otopark haric hepsini takipten ciktim. Icerikler de pek ilgimi cekmiyor. Bir de almanca ve ingilizce yayin yapan kanallari izlemeye calisiyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: racer

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,191
45,762
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Otomobil testlerini artık sadece sektördeki gelişmelerden uzak kalmamak adına izliyorum. Güncel araçlar arasında hangisi neyi, ne kadar sunuyor, teknik ayrıntıları nelerdir şeklinde meraktan izliyorum. Potansiyel bir alıcı gözüyle ya da hayaliyle izleyemiyorum. Alsan alamazsın, alsan yürütemezsin.

Bu doğrulta favorim Yalın Gülmez'in Kim Geçer kanalıdır. Onun verdiği teknik bilgiler, enteresan yorumları ve araçların durumuyla ilgili verdiği bilgilere olan güvenim fazla diyebilirim. Açıkçası otopark'ın testlerinden daha çok seviyorum. Kesinlikle hak ettiği noktada değil bu sektörde.

İkinci sırada tabi ki Otopark testleri var. Sinan'ın yorumlarına da oldukça güvendiğim gibi verdiği bilgiler hoşuma gidiyor.

Üçüncü sırada otomobil günlüklerim var. Biraz acemi ama işini doğru yapmaya çalışan bir yapıya sahip. Henüz bu sektörde kendini tam anlamıyla ispat edemediği için samimiyeti hoşuma gidiyor.

Dördüncü benzin tv. Anlatım tarzını heyecanlı bulmasam da yorumları güvenilir geliyor.

Diğerleri ise hiç ilgimi çekmiyor açıkçası.
 

mete25

Panpa
4 Mar 2019
512
1,278
2,520
Ankara
Marka
BMW
Otopark Sinan Koç' u hem teknik bilgisinden, hem akan muhabbetinden hem doğallığından hem de bileğinden dolayı çok severek takip ediyorum. Hatta bazen ailemle beraber izliyoruz.
Benzin TV'yi ve Birkan Demir Çalışkan'ı da ortaya çıkardığı işlerden dolayı takdir ediyorum ve izliyorum
Diğer bütün otomobil kanallarına çeşitli sebeplerden dolayı mesafeliyim
 
  • Beğeni
Tepkiler: racer

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,005
7
51,304
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Favori kanallarım Birkan Demir Çalışkan ve AutoClub.
BDÇ tamamen benim kafada biri. Yaşlarımız yakın, otomobillere yaklaşımlarımız çok yakın, bildiğim araçlar hakkındaki yorumlarının altına imzamı atacağım kadar ortak görüşlerimiz var. Hatta testlerinin ilk gösterimi için bildirimi filan açıyorum o derece takipçisiyim.
AutoClub'da Halit Bolkan'la tanışıklığım var. Çok dolu ve dürüst biri. Kamera önünde belli ölçüde kendini sansürlese de kötü bulduğu şeye en azından iyi demeyeceğini biliyorum. Ayrıca arada programlarına Hakan Girginer, Onno Usta gibi bilgi küpleri de konuk oluyor.

Bu kanalların arkasından Kim Geçer ve Otopark geliyor. Bu iki kanalın da otomobiller hakkında yaptıkları yorumlara "bu resmen yalan sıkıyo ya" demişliğim yok.
Arada beğendiğim araç olursa, ArasDinçer kült bir araç getirdiyse filan Benzin TV. Onun dışında bakmıyorum gibi bir şey çünkü Burak Ertem'in bilgisiyle kameraya söylediklerinin örtüşmediğini düşünüyorum.
Bazen internette bir test aratıyorum, o testi Otomobil Günlükleri yapmış oluyor. Oğuzhan'ı o zaman izliyorum. =) Çünkü kendisiyle fikirlerimin örtüşmediği taraflar çok.
Carviser'ı senelerdir izlemiyordum. Şafak geldikten sonra arada bazı testlerine denk gelirsem bakabiliyorum.
Eren Tekin'i de senelerdir izlemiyorum. Geçmişte bayılarak övdüğü bazı araçların bazı özellikleri konusunda taban tabana zıt fikirlerim oldu. O kadar zıt ki, bunu böyle anlamış olması mümkün değil dedim. O yüzden dürüstlüğüne güvenemiyorum. Ekmeğinin peşinde deyip geçiyorum, abonelikten çıkalı uzun zaman oldu. Belki tanıtımını merak ettiğim tek tük araç denk gelirse bakarım.
Diğer az takipçili kanallardan vaktim olursa denk geldiklerimi abone olmadan izlediğim oluyor. Yalnız Otodolu'ya hiç bakamadım, bir ara kanala özel olarak dalıp uzun uzun tüm testlerine bakacağım, aklımda =)
 
Son düzenleme:

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,493
1
4,780
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
İkinci el araç modellerinin testlerine ağırlık vermek gerek. Şayet kanallar markalardan gelir elde etmiyorlarsa kesinlikle ikinci ele ağırlık vermeliler. Model belirlemek adına da foruma veya youtube a anket açılıp görüş istenmeli ve en çok oy alandan aza doğru sıralayarak testler yayınlanmalı. Bende uzun süredir otomobil testi izlemiyorum. Zaten hayal olan artık hayalide geçti.
 

cingoz debriyaj

Panpa
Destekçi
8 Eyl 2016
559
1,118
2,520
23
Marka
Zirai Traktör
benzin tv ve otopark izliyorum, ilgi çekici olan videolarını tabi ki. burasıyla bir gönül bağımız var tabi orası ayrı ama galiba eskiden video kıtlığı ve çok kendine has bir kitle olduğu için otoparkın testlerini daha çok izlerdik şimdi çok bol ve sıradan oldu. çoğu otomobil testini almak için değil, muhabbeti için izledim. muhabbet dediysem doğan kabak gibi youtuber muhabbeti yani boş muhabbet değil, arabacı muhabbeti. o muhabbetlerde son zamanlarda ancak ilgi çekici, kafa bir konuk gelirse oluyor öyle izlettiriyor kendini. and abi gitti izlenmedi muhabbetine de girmek istemiyorum o biraz buraya saygısızlık oluyor, burda sonuçta insanlar emek verip bir şeyler yapıyorlar. and abiyi izlemek isteyenler kendi kanalında zaten izleyebilirler hatta yan yana sürüş de yapabilirler benim de zaman zaman yaptığım gibi. carviser falan hiç girmeyelim ahahha
 
Son düzenleme:

gokglsy

gökhan
Profesör
22 Ağu 2019
632
638
1,820
26
trabzon
Marka
Ford
Bana göre, zevkime ve izlerken keyif, zaman geçirirken sıkılmadığım en iyi youtube Türkiye otomobil kanalları aşağıdakilerdir.

sekizsilindir: en iyi kanalların başında gelir kendileri benim için. sunmuş olduğu seriler çok güzel. anlatım, teknik detay, hikayeler çok iyi. anlatım yalın ve açık sıkıcı değil. ben güzel vakit geçiyorum videolarında. severim tavsiye ederim.


otopark.com: yıl 2014-2016 o zaman youtube'daki en iyi kanal ve kadrolar vardı derim. Sinan koç, Murat konyalı, Muhip tuna meti, Hasan hasköy, Aslı şehirli , Arda alpaslan , And mehmet çetin, doğan kabak. buğra akpınar, anlatanadamlar bile bu kanal sayesinde çıktı piyasaya. ara ara DAİLYMOTİON.COM girer eski testleri izlerim. bu kanal olmasaydı şuan 4-6 kişi ekmek yiyemezdi şimdi youtube'da bu kanalın en sevdiğim olayı iyi ki Sinan abiye kaldı çünkü iş çıkışı akşam hatta gece gece bir çok arabanın testini yapmak için çok vakit harcardı ve bu kanal onun hakkıdır. ara ara apaçiliği ve ağzıyla yaptığı motor sesi çok güzel ve keyifli birde bilek reis her virajda affetmiyor. severiz bu kanalı. :)


cv films: aracımız her zaman ki gibi stok değil :) araçlardaki yazılımları ve yapılan modifiyeleri, otobanlardaki hızlanmaları gayet sade, güzel ve akıcı bir anlatım var . hatta bu kanal neden büyümedi aklım almıyor.


anamur medya: baba oğul ve ailecek testleri çok güzel, eğlenceli vakit geçirmek için tavsiye ederim. hatta Türkiye'de böyle aileleri ve insanları görünce gurur duyuyorum normal'de çocuklar ön koltukta oturmak için neler yapar ama Selim gayet akıllı ve terbiyeli bir şekilde olması gereken bir şekilde arka koltukta oturuyor. avrupa standartlarında bir aile.


muharrem gökçe: arabaların uzun yol, yakıt testi, yazılımlı testleri, otoban sürüşlerini seviyorum. beyefendiliğini asla bozmayan anlatımları iyi olan bir kanal.


birkan demir çalışkan: anlatımı ve bilgilendirmek konusunda gayet iyi ara ara ince şakalar ve geyik yapar. :) gündemden de konuşur. gayet güzel bir kanal.


doğukan manço: araba projelerini severim yurt dışında kesme veya modifiye gibi projelere alışığız bu kanalda da görünce Türkiye de iyi ustalarda varmış dedim. yaklaşımı samimi, dış ses ile birlikte ince ince şakalarla insanı güldürüyor.


Bunlarda ara ara baktığım, boş vakitleri geçirdiğim kanallardır. bilinmeyen başka ne kanallar var diyenlere.

otomobil günlüklerim:
videolar halkın konuşma diline yakın sade, öz olduğu için ve 2.el testleri fazla olduğu için iyi büyüyen ve devam eden güzel bir kanal piyasa, gündemleri iyi yorumlayan güzel bir kanal.


otomobil dünyam: 2012-2014 yıllardan beri piyasa olan ve içerik üreten bir kanal bol bol virajda gazlayan, lansmanlarda ilk önce video atan kanal .


serrally: kız gözünden videoları eğlenceli ve montajları gayet komik ve güzel bir kanal.


ponçik car: değişik araçları ve yüksek hacimleri sevenlere.


özge trafikte: değişik içerik ve videolar izlemeye sevenlere.


ayçanın arabaları: kadın anlatımıyla video izlemeyi sevenlere.


anlatanadamlar : anlatım ve teknik detay sevenlere ve şimdi holladada kendin yap işleriyle video sevenlere.


DCM TV: muhip ve hasanın kanalı iyi kötü yavaş yavaş büyüyerek gidiyorlar. ama diiizel reis eskisi gibi sohbet etse daha iyi.


steerr: And reis'in kanalı elit otomobil faytası, grupu kuramaya çalışan özel değişik araçları bir araya getiren güzel bir kanal.


motor1 türkiye: drag ve fren testleri güzel buluyorum. toplu ve aynı segment arabaları karşılaştırmaları güzel oluyor.


anlatan adamlar noyan: 2016 yılında ara ara bakardım değişik arabalara binmeyi seven, eski arabaları güncel veya makyajlı kasaya çevirmeyi seven bir kanal . doktordur kendisi. detaylı temizlik sevenlere.


otomobil anlatıcısı: gelen zamları ve otomobil firmalarının yaptıklarını anlatam kanal.


2cr serhat inci: yazılımlı arabalar veya değişik içerikler sevenler için iyi . ama ara ara argo var.


oto kafalar: Dünyada bile zor bulunan veya çekmesi değişik olan arabaları bulup çeken bir kanal yavaş yavaş büyüyor.


the makina: hiç bakmam kanalına. otomobil kanalı olduğu için yazdım bakmak isteyen baksın.


doğan kabak: hiç bakmam kanalına. otomobil kanalı olduğu için yazdım bakmak isteyen baksın.


sertaç kemiksiz: apaçiliği ve zengin şımarık insanların bir araya gelip bugün şuraya gidiyoruz ve gittikleri yerlerde çevreye rahatsızlık veren bir topluluk. yaptığı işler mantıksız geliyor paran varsa git m3 veya 340i gibi özel makineler alırsın. neden 320i arabadan değişik işler yaparsın bilemedim.


lane hunters: genellikle geceleri rol ve yürüme, otobanları arındırıyoruz videoları çeken kanal. anlamadığım şey bir videosunda 19-22 yaşında veletlerin altına 300-500 beygirlik arabaları hangi baba alır bilemedim.


swapmasters: proje sevenlere. değişik araç toplamayı sevenlere.


ssworks: proje sevenlere. değişik araç toplamayı sevenlere.


benzin tv: fazla bakmam kanalına herkes çok bilgili demiş ama normal bir kanal.


carviser: hiç bakmam kanalına. itici ve soğuk biri gibi geliyor ve işini severek te yapmıyor gibi.


onurcanbas BoostMasters Fabrication: bol dumanlı araba sevenlere apaçiliği sonuna kadar yaşamak isteyenlere :)


aziz kancar: otogaleri sahibi , al satçı, ekspertiz ve birazda apaçi ruhlu biri :)


ÜNAL TURAN: sokakta egzozla çevreye rahatsızlık verenler sosyal medya ünlüsü olmuş çok yazık.


okan çekiç: sokakta egzozla çevreye rahatsızlık verenler sosyal medya ünlüsü olmuş çok yazık.


küçük burjuvazi: işleri güçleri al-sat yapmak. bu kadar parayı nasıl bulmuşlar garip olan bir kanal.
 

inzfatih

Fatih
Panpa
16 Eyl 2016
2,057
4,331
4,220
varsova
Marka
Porsche
eski samimiyet kalmadi, bircogu ayni arabayi incelerken ayni cumleleri kullaniyor, nereye değinecekleri onceden belirlenmiş, açıkçası hiçbirini izlemiyorum artık, rolexli youtuber aralarinda en antipatik bulduğum bariz yalanlar olunca engelledim, onun dışındakiler önerilerde çıkınca bir bakarim ama baştan sona soluksuz izlediğim pek yok.
 

diablo1905

Profesör
17 Şub 2020
409
993
2,195
İstanbul
Marka
Alfa Romeo
Aras Dinçer'in Alfa fanatiği olup Alman eleştirisi kadar Otomobil Dünyam Eren Tekin de VW fanboyu.

Bu arada çok üzgünüm olayın kesinlikle cinsiyet ile alakası yok ama izlediğim en kötü kanal ise Ayça'nin Arabaları. İkincisi de Noyan ve bir de kardeşi var sanıyorum bunun.

Bir de Motor 1 Türkiye'den, Carviser'a transfer olan Şafak, artık pek gözükmüyor yeni kanalında da. Bilgisi olan var mıdır acaba?
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: inzfatih

OguzhanC

Panpa
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
765
1,601
2,520
26
Kocaeli-Ordu
Marka
Peugeot
Aras Dinçer'in Alfa fanatiği olup Alman eleştirisi kadar Otomobil Dünyam Eren Tekin de VW fanboyu.

Bu arada çok üzgünüm olayın kesinlikle cinsiyet ile alakası yok ama izlediğim en kötü kanal ise Ayça'nin Arabaları. İkincisi de Noyan ve bir de kardeşi var sanıyorum bunun.

Bir de Motor 1 Türkiye'den, Carviser'a transfer olan Şafak, artık pek gözükmüyor yeni kanalında da. Bilgisi olan var mıdır acaba?
Şafak abi kanaldan ayrıldı artık kurumsalda çalışıyor.

Ek olarak konuyu okumuşken Otodolu'dan söz edenlere teşekkür ederim. Diğerlerine nazaran amatör ruhla biraz daha hobi olarak yaptığımız içerikler mevcut. Bir süredir yayın yapamıyoruz. Fırsat olduğunda yeni videolar gelecek :)

Kendimiz de içerik üreten tarafta olduğumuz için diğer kanallar ile ilgili yorumlarımı kendime saklıyorum :)
 
Son düzenleme:

Onemanband

Fatih
Panpa
8 Eyl 2016
1,133
1
3,132
3,770
İstanbul
Marka
Skoda
Severek izlediğim kanal kalmadı malesef, hem vaktim yok hem param. Bu yüzden denk gelirse Sekizsilindir'den güncel ilgimi çeken içerik varsa onu, yoksa "daha ucuza mal edilebilecek bir araç anlatmış mıdır" düşüncesiyle Birkan Demir Çalışkan'dan güncel içeriklere bakıyorum arada. Instagram'da takip ettiğim petrolhead abiler de sayılı; Sinan, Burak Ertem, Aras Dinçer ve bir dizi ralli tutkunu...

Düzenli takip ettiğim kanallar genelde sevmediğim tiplerin kanalları. arada girer stalk yaparım.
Tuzu kuru doktor abi var, kardeşiyle birlikte refah ve görmemişlik seviyelerini ne derece artırmışlar, yine sanayide hangi ustayı zengin etmişler diye bakar, kusar kaçarım.
Hala abone kasan feno abinin hangi yandaşın süper sporunu yağlayıp cilaladığına bakar, "ferrari'sini satan bilge" pozisyonuna geleceği günü tahmin etmeye çalışırım. yancısı pilot abinin de twitterda muhalif, instada "ekmek parası" modunda takılışına acı acı güler çıkarım.

bunu bir sıraya koyup, etkinlik halinde planlayıp bilet kesmeyi düşünüyorum. bizim de bi yerlerden ekmeğimize bakmamız lazım artık.
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım