omrcetin
Beğeni puanı
61

Katılım
Son görülme

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında

  • Otomobiller Avrupa'daki kadar ucuz olsaydı ne olurdu? Mesela asgari ücret 5.000 diyelim 50.000tl Camaro var. Yollar Dubai gibi lüks araçlarla mı dolardı?
    Otto Çevrimi
    Otto Çevrimi
    Bence ilk etapta suyu çıkardı. Herkes abartılı araçlar vs alırdı. Fakat 10 sene sonra falan doyuma ulaşınca, herkes ihtiyacı olanı kullanırdı. Bir şey, "yok" iken caziptir. Bir adamın arabasıyla geçirdiği en mutlu günler, muhtemelen onu aldığı ilk zamanlardır.
    man28
    man28
    biz biraz o konuda görgösüsüz ciddi anlamda. almanlar doymuş. adam o arabayı alacağına 2 bin euro bisiklete veriyor. oyun konsoluna veriyor veya başka bir şeye veriyor. gittim geçen 4k televizyon aldım araç paramdan. bilgisayara da parça aldım eksildi 10 bin tl. bence mantıklı olan da bu. şimdi yüksek kalite film keyfi sürüyorum. araç varsın 10 bin tl eksik olsun. artık bu bakışta olmamız lazım.
    • Beğeni
    Tepkiler: Kagan
    omrcetin
    omrcetin
    Tam düşündüğüm gibi
    Otomobil Seçimi konuları için bu foruma üye oldum tam konu açtığım akşam da askıya alınmış.
    İhtiyaç oluyor demek ki de çok kullanılıyor bu konular neden askıya alındı anlamadım.
    Berkin
    Berkin
    Üyelerimizin önce kendilerini tanıtmalarını, varsa araçlarını Garaj bölümünde konu olarak açmalarını, çeşitli konularda eğer varsa bilgi paylaşımı yapmalarını istiyoruz.

    Umarım anlayışla karşılarsınız. Her ay ortalama açılan otomobil seçimi konu sayısını takip ediyoruz ve aşırı artış yaşandığında bunu kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Konular kapatıldıkça, yenilerine izin veriyoruz.

    İyi günler dilerim.
    DouglasAdams
    DouglasAdams
    Otomobil seçimleri için dm--> ben
    Q
    qzerty
    Ben de bir konu ile ilgili bilgi almaya geldim. Aracın tanıtım sayfası vardı oraya sordum henüz cevap yok.
    Yani bir kısır döngü olacak ama bilgiyi paylasmazsa üyeler hem forumun devamlılığı hem de yeni üye eklemek zor olacak. Soru sormak için geleceğiz cevap vermeyecek bilenler çekip gideceğiz. Tekrar gelir mi böyle üyeler?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım