HABER İşte Karşınızda Üretilen En Hızlı Golf

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
İşte Golf ailesinin en hızlı üyesi Golf GTI TCR

Volkswagen’in geçtiğimiz haftalarda detaylarını basın ile paylaştığı iddaalı modeli Golf GTI TCR, Almanya’da Wörthersee buluşmasında tanıltıldı. Bu yılın son çeyreğinde satışa sunulması planlanan yeni GTI modeli TCR çatısı altında bulunarak Dünya Binek Otomobil Şampiyonasına selam verir nitelikte.

Touring Car yarışlarından ismini alan yeni model, turbo beslemeli 2.0 litrelik motora sahip. 1600 devirden itibaren 370 Nm tork üreten Golf GTI TCR, 286 HP güç ile bu zamana kadar üretilen en hızlı Golf GTI olarak adını tarihe yazdıracak. Motor ise 7 ileri DSG ile kombine edilmiş. 0-100 değerleri bilenmese de modelin 264 km/s yapabileceği söyleniyor.

Modelin göze çarpan diğer detayları ise stantard GTI versiyonuna göre daha gelişmiş bir fren sistemi, daha kuvvetli iki adet radyatör, adaptif şasi kontrolü ve TCR’ye özel kozmetik detaylar..

Henüz resmi bir fiyat bilgisi ise maalesef paylaşılmadı.








Read the whole post here.
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım