KAPALI 0 km Audi A4 1.4 TFSI Dynamic Arıyorum

Tamgazdebriyaj

Elit Apaçi
26 Şub 2017
62
44
970
3 jenerasyondur 0 km d4d güç üniteli Corolla tarihimiz sona ermek üzere.
Yeni corolla çıktıgından beri yakından takip ediyordum Corolla'yı, %90 ihtimalle alıcagımız bir arabaydı. Bugun babamla yeni Corolla'ya bakmak üzere çıktıgımız bu yolda, Corolla'yı begenmesine rağmen ufak tefek saçma kusurlar buldu. Bende babamı Passat bakmak üzere VW bayisine götürdüm. Passat'a baktıgından iç hacminden etkilenmişti ancak başka birşey yoktu.

Yanındaki audi bayiisine ugradıgımızda kritik karar verildi A4 gösterdim. O anda arabaya oturup ikimiz beraber 10 dakika inceledikten sonra babam bütçeyi sınırlara dayandırarak A4'e kadar yükseltti.
Çıkıştaki A3'e baktıgımızda hacim olarak küçük olsada ayni kalite izlenimleri A3'de de vardı.
Çıkarken son bir kez bakti ve en kötü A3 alırız dedi.
Bizim Audi bayiisinden aldıgımız 1.4 tfsı A4 design paketti ve sınırları o kadar zorlama geregi duymadım. 5 senedir yollarda olan A3'ü de aldırmak istemedim, bu yuzden Dynamic paket 1.4 tfı A4 arayışına geçtim baktıgımz 1-2 yerde malesef yok vs vs gibi olumsuz cümleler ile karşılaştim.

Acil olarak 0 km 1.4 TFSI AUDİ A4 DYNAMİC bulmam gerekiyor bu konuda sizlerden yardim istiyebileceğimi düşündüm normalde İstanbul'da ikamet ediyoruz ama nerede olursa gidip almaya razıyım. Evinin yakınlarında yolunun üstünde olan varsa yardım ederse çok seviniriz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım