- Konuyu Başlatan
Filtreden kaçmış. Favorilerime ekledim. Çok teşekkürler.
Şu ilanı biraz takip edin derim. Bu fiyattan satılmasının imkanı yok. Satmaya niyetliyse, düşecektir.
Filtreden kaçmış. Favorilerime ekledim. Çok teşekkürler.
Şu ilanı biraz takip edin derim. Bu fiyattan satılmasının imkanı yok. Satmaya niyetliyse, düşecektir.
Doğrudur ilanları açıp bakamadım pek genel fiyat aralığı olarak söylemiştim. Benim şahsi fikrim 18-19 civarına varsa sandero almak eğer 23 24e varsa makyajlı sandero gibi olan sedan loganlardan almak ( piyasası bi tık daha canlı tipi az daha düzgün) eğer yoksa da 20-25 arasına alınabilecek en temiz palioyu almak olurdu düşük yürütme maliyeti içinSedan clio 25'e kadar hiç düzgün bulamadım.
Kesinlikle. Yani dacia evet daha iyi olabilirdi ama piyasası bi tık az. Loganlar için genellikle benim istediğim fiyatlarda olanlar taksi çıkması. Albeaya ne dersiniz. Çok var ve taksi çıkması olmayan bir tane bulsam fena olmaz diyorum. Tipiyle alakalı birşey demiyorumDoğrudur ilanları açıp bakamadım pek genel fiyat aralığı olarak söylemiştim. Benim şahsi fikrim 18-19 civarına varsa sandero almak eğer 23 24e varsa makyajlı sandero gibi olan sedan loganlardan almak ( piyasası bi tık daha canlı tipi az daha düzgün) eğer yoksa da 20-25 arasına alınabilecek en temiz palioyu almak olurdu düşük yürütme maliyeti için
Albea bulursanız paliodan daha kullanışlı olur ama büyük çoğunluğu taksi çıkması malesefKesinlikle. Yani dacia evet daha iyi olabilirdi ama piyasası bi tık az. Loganlar için genellikle benim istediğim fiyatlarda olanlar taksi çıkması. Albeaya ne dersiniz. Çok var ve taksi çıkması olmayan bir tane bulsam fena olmaz diyorum. Tipiyle alakalı birşey demiyorum![]()
Umarım bakalım. Teşekkürler çok sağolun.Albea bulursanız paliodan daha kullanışlı olur ama büyük çoğunluğu taksi çıkması malesef
Teşekkürler dikkat ettiğim herşey araçta var. Favorilerime ekledimBelki 306 ama elektrik aksamına iyi bakıp arabayı test etmek lazım güzel araba ama sıkıntısız tanımına pek uymuyor
Kronik sıkıntı olarak fan beyni arızası ve kapı döşemelerinde kabarma.
Anladığım kadarıyla lpg si işli değil, düşünen olursa sorsun biBelki 306 ama elektrik aksamına iyi bakıp arabayı test etmek lazım güzel araba ama sıkıntısız tanımına pek uymuyor
Kronik sıkıntı olarak fan beyni arızası ve kapı döşemelerinde kabarma.
Tamamdır ben aradığım da sorarım.Anladığım kadarıyla lpg si işli değil, düşünen olursa sorsun bi
Boyum uzun ve yapılıyım. Bu araçlarda rahat edebilir miyim?Bütçe kısıtlıysa tek kapı ve lpg'siz benzinli araçlara bakın. Örnekler: Corsa B, Corsa C (imzamdaki araçtan), Ford KA, Renault Twingo... Bu tarz iyice ucuz olan arabaların temiz örneklerine bakarsanız sanayiye sürekli uğramanıza gerek olmaz.
Sırf sonradan satma mevzusundan dolayı düşündürüyor. Yoksa direk solenza alırım.Dacia Solenza
Bence arabaya çoğunlukla tek bineceksen sorun olmaz hatta tek kapı arabaya inip binmek rahat olurBoyum uzun ve yapılıyım. Bu araçlarda rahat edebilir miyim?
Arkana da sen gibi biri binmediği sürece sorun olmaz. Ben 1.78im doğru-rahat pozisyonda arkama 1.94 arkadaşım çok rahat oturuyor (favorit de gayet ufak arabadır)Boyum uzun ve yapılıyım. Bu araçlarda rahat edebilir miyim?
3 kişi hiç olmaz herhalde. Ben boydan korkuyorum. Tavana değer mi kafam diye düşünüyorum.Bence arabaya çoğunlukla tek bineceksen sorun olmaz hatta tek kapı arabaya inip binmek rahat olur
O zaman hb bi' araç alacağım. Avantajlı bi clio,solenza veya fiat grubundan taksi çıkması olmayan bir araç da bulursam onları değerlendiririm.Arkana da sen gibi biri binmediği sürece sorun olmaz. Ben 1.78im doğru-rahat pozisyonda arkama 1.94 arkadaşım çok rahat oturuyor (favorit de gayet ufak arabadır)
Palionun o fiyat civarlarındaki multijetler genelde tek kapı, yani kamyonet. Belki sonradan otomobil ruhsatı alınmış koltuk takılmış versiyon bulursunuz ama temiz olma ihtimali çok zor. Geneli zamanında yük taşıma amaçlı kullanılmış araçlar. Denk gelir bulursanız 1.3multijet kesinlikle önereceğim bişeydir ama benzinli bi araç bulmanız daha kolay olacaktır tahminimceO zaman hb bi' araç alacağım. Avantajlı bi clio,solenza veya fiat grubundan taksi çıkması olmayan bir araç da bulursam onları değerlendiririm.
Palio 1.2 16v ve Sporting hoşuma gitmedi değil.
Acaba temiz 1.3 multijet alınabilir mi?