1G EAGLE TALON

kaanevrensel

Senkromeççi
3 Ara 2019
8
41
70
34
istanbul
Marka
Mitsubishi
Aracım başlıkta da yazdığım üzere EAGLE TALON TSİ AWD dir. Bırakın Türkiye' yi Dünya' da bile sayılı olan bu araçlar Mitsubishi ve GM ortaklığı ile üretildi. Tarafınızca test edilip yayınlanmasını talep etmekteyim. İstanbul' da ikamet etmekteyim. Cevabınızı bekliyorum.
 

Ekli dosyalar

  • IMG_0086.JPG
    IMG_0086.JPG
    932.1 KB · Görüntüleme: 0

sakrodas

Profesör
28 Ara 2017
52
159
1,060
İnternette birçok video var bu araca ne kadar çok verirseniz o kadar çok alırsınız evo motoru mevcuttur bizzat ben de kullanıyorum. Modifiyeye çok açık bir araçtır. Mevcut beynine epprom ekleyerek araca çok daha iyi müdahale edebiliyorsunuz. Diğer araçlar gibi yüksek fiyatlı beyin ücretleri yok ikinci el 300-500 dolar arasında ECM link diye bir firma bunu sağlıyor. Araç 1994-1998 sonata serisiyle aynı hatırlarsanız o yıllarda mitsu hyundai işbirliğinden kaynaklanan 4g61 ve 4g63 motor paylaşımı oldu o yüzden motor ile ilgili yedek parça bulma sıkıntısı yok ben sürekli hyundai'den parçaları tedarik edebiliyorum. Bu araç için zaten modifiye için sıfır parçalar üretilmektedir. Custom birçok emmeden tutun da manifolda kadar performans için her şeyi bulabilirsiniz. Daha çok bilgi isteyen bu bölümden sorabilir yardımcı olabiliriz.. Aracın ağırlığı yaklaşık 1400-1450 kg'dır.
 

Reddington

Panpa
15 Eki 2016
1,808
1
4,131
3,770
İstanbul
Marka
MINI
bu arabanın mı tavanı elle çıkartılıp, yarı cabrio hale geliyordu? zamanında istanbul'da görmüştüm bir defa. ne marka model olduğunu anlamamıştım. yıllar önce çocukkendi tabi.
çok farklı ve hoş duruyor gerçekten. testi gelse zevkle izleriz.
 

sakrodas

Profesör
28 Ara 2017
52
159
1,060
Açıkcası bu arabaya 40.000 TL para harcadım. Bunun tahmini olarak söylemek gerekirse 10.000 TL si kargoya gitti hemen eksik tüm parçalarını amerikadan getirttim. Bu araç üzerinde amerikada gerçekten çok deneyim sahibi olan insanlar var. Bu deneyimleri de okumak benim de işime geldi açıkcası o bilgileri okuyarak birçok masraftan kurtuldum. Bu arabanın ust kapağının bildiğiniz 4g61 hyundai elantra 1991-1994 ile uyumlu olduğunu duydum. Şimdi siz diyeceksiniz niye sonata takmıyorsun 1.6 kapağın portları 2.0 lara göre daha büyük ve buradan birkaç beygir artış sağlanıyor ama çok değil bunu da belirtmek gerekir.Aracın tüm elektrik aksamını baştan kontrol ettim ve bütün elektronik parçaların da kitapçığa uygun olarak kalibrasyonunu sağladım. Kötü araba yoktur kötü usta vardır diyeceğim çünkü ustalar benim canımı çok yaktı artık üst kapağıma kadar kendim takmak zorunda kalıyorum. Bugün üst kapağımı takacağım.Dediğim gibi www.7zap.com sitesinden hyundai ile parça kataloguna bakabilirsiniz oradan almak daha mantıklı parçaları ama bunlar ne olur conta vida gibi ya da soğutma parçaları ancak sensorler ilgili bir şey diyemeyeceğim ohm değerlerini farklı veriyor.Uzun lafın kısası sinan bey test ederse bu aracı uzak durulası değil sevilesi bir araç olduğunu anlayacaktır. Daha sonra kendimdeki 4x4 manuel aracımı test ettirebilirim:)
 

sakrodas

Profesör
28 Ara 2017
52
159
1,060
Acikcasi halen bu aracin test edilmemesi benim garibime gitmeye basladi. Simdi size her yerde bulunan bir araba da onermiyoruz. Piyasada bulabileceginiz en temiz eagle talon awd sunuyoruz.Bu arkadas en ufak parcasini orjinal getiren bir arkadas ve titiz.. Sizin araclari test etmede bir kriteriniz nedir gercekten ogrenmek isterim...Bizim cabamiz bu aracin tanitilmasi cunku bu araci eminim cogu kisi bilmiyor ve bilseler ne kadar zevkli,guclu,yedek parca konusunda da uzmeyecek bir araba olacagini goreceklerdir. Sizin de asli amaciniz bu konuyla beraber arac taniti mi degil mi? Umarim amaciniza ulasirsiniz ama bizim arabalar bir prelude’den daha fazla degerli bir elin bes parmagini gecmez:) Eger yazdiklarimdan rahatsiz olduysaniz ozur dilerim..Ancak sosyal medyada daha bu arabayi tanitan bir tane bile video yok..Biz her turlu destege haziriz yeter ki niyetimiz guzel olsun:)
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım