2. El araç test ederken önemli hususlar

nrkdrarsln

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
1
1
545
Öncelikle tüm Otopark.com ekibine ve takipçilerine merhaba diyorum. Amacım kimseye işini öğretmek, bilmişlik taslamak değil lütfen açtığım başlıktan doyalı yanlış anlamazsanız sevinirim. Sürekli forumlarda yazan biri değilim hatalarım olursa affedin, söyleyin düzeltelim.
Asıl konumuza gelelim. Ülkemizde 2. el araçlar çok talep görmekte ve Otopark.com bu işe başladıysa sadece yeni değil ülkemizde rağbet gören bir çok eski otomobili de test edeceklerini umuyorum. Herkes her konuya hakim ve konuda tecrübeli olmayabilir. Özellikle eski arabaları test ederken iyi araştırmalar yapmak hatta aracın modeline göre bile değişiklik gösterecek şeyleri araştırmak zor da olabilir. Benim nacizane fikrim araç test edilmede önce o araçla ilgili bir konunun forumda açılması ve takipçilerin de önerilerde bulunması, sorular sorması tecrübe ve bilgilerini yansıtması.
Örnek olarak verecek olursak, Megane 2 hakkında bir çok tartışma gördüğümü söyleyebilirim. Sürekli arızasından şikayetçi olanı da var, hiç arıza yapmadan güzelce kullananı da. Mesela 2003 yılında ilk çıkanlarında elektrik aksamı ile ilgili problemler daha fazla ama yıllar ilerledikçe bu problemler firma tarafından çözülüyor. Makyajdan sonra bir çok araba da farklılıklar olabiliyor. Yedek parça konusu var. Mesela Megane triger kayışını başka bir firmadan alır, aynı parça serviste 2 katı fiyatına satılır; ama dışarıda üretici firma ucuza satar.
Biz takipçiler olarak hem And ve Sinan reyizlere yardımcı olsak bence çok yararlı olacağını düşünüyorum.
Bu başlığın altında sizler de önerilerinizi yorum olarak atsanız ve daha iyi sonuçlar ortaya çıksa çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Şimdiden bu yazıyı okuyan ve beni anlayışla karşılayacaklarını umduğum ve samimiyetlerini güvendiklerim Otopark.com ekibine teşekkür ediyorum, 2. el otomobil testlerinde başarılar. :):)
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: And
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım