KAPALI 2012 bmw f30 aux sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafabalkis7

Asfalt Kurutucu
28 Ara 2016
5
0
585
Arkadaslar 1 ay önce 2012 model f30 kasa 316i aldım.Aldıktan sonra farkettimki usb girişi yokmus babamda 13 model 320 d var onunkinde vardı cok sasırdım göremeyince bu seferde auxdan müzik dinlemeye calışıyorum fakat arabadan birtürlü ses gelmiyor kablodandır diye yeni kabloda aldım oda calışmadı ayarlarda falanda birşey göremedim caresini bilen var mıdır ?
 

Bedirhan

Reis
Yönetici
Admin
Destekçi
8 Eyl 2016
6,275
21,690
5,320
26
Avcılar-Darıca
usb opsiyon zaten normal araba bom boş herhalde
Opsiyon ama 50 € demişlerdi 3.20d testinde yani bunu standart yapmamak akıl karı değil 100€ pahalıya sat ama standart olsun.

Hocam Aux seçeneği seçiliyse ve yine ses gelmiyorsa kablodan yada multimedia dan kaynaklı. Kablo düzgün diyorsunuz o zaman Aux girişinde bir problem olabilir. Bir keresinde benim de başıma geldi Aux görmüyordu doğru değil ama bir kürdan soktum içine pamuk gibi toz kalıbı geldi ondan sonra düzgün çalışmaya başladı.
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt

yenice

Profesör
10 Eki 2018
135
120
1,185
Benim de 1 haftadır şöyle bir sıkıntım başladı. Aux'u seçiyorum, çalışıyor sorun yok telefonumdan şarkımı da seçiyorum, bazen 2 dakika sonra bazen 30 dakika sonra belli olmuyor radyoya dönüyor ve radyo çalışıyor ama ekranda Aux seçili olarak görünürken yapıyor. Sonra geri yapıp tekrar Aux seçiyorum, Aux seçiliyor ekranda Aux yazıyor ama yine radyo çalışmaya devam ediyor, 2 - 3 kez deniyorum öyle Aux'a ile çalışmaya başlıyor.
Acaba telefon uygulamamda mı sorun var dedim ama önceden aux seçiliyken şarkı oynatmasam bile öylece aux'ta duruyordu radyoya falan geçtiğini hiç görmemiştim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım