KAPALI 2014 Volkswagen Jetta Sağa Çekme Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAVITURK

Asfalt Kurutucu
29 Haz 2017
2
0
535
2014 dizel otomatik dizel aracım sürekli sağa doğru hafif hafif çekiyor rot ayarı yapılsa da problem cözülmedi yardımınıza ihtiyacım var.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,104
45,653
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Rot ayarı yapılsa da doğru yapılıp yapılmadığı muamma. Aracımı tam 3 farklı rotçuya götürmüştüm. Hepsi de 2'şer kez ayar yaptı ama bir türlü düzelmedi. Araç sağa çekip duruyordu. En son arızası var herhalde deyip yetkili servise gittim. Serviste rot ayarı yaptılar ve sağ arka tekerleğin ayarı bozukmuş. Bazen rotçuların bilgisayarlarında ki araca özel değerler güncel olmayabiliyor. Size tavsiyem yetkili servisten randevu alın bir de orada baksınlar. Arızası var mı, ayar doğru yapılmış mı kontrol etsinler. Hala düzelmiyorsa aracınızın lastiklerini iyi bir lastikçiye gösterin. Problem lastiklerden kaynaklı da olabiliyor.
 

fnalkan

Profesör
19 Nis 2019
55
112
1,060
36
KADIKÖY
Marka
Citroen
Lastiklerinizin desenlerinde aşınma olmuş olabilir mi?Lastiklerinizi en son ne zaman değiştirdiniz?

Benim de buna benzer bir durum gelmişti başıma, yazlık lastikleri değiştirmek için gittiim , kışlıklar çıtkı yerine yazlıklar takıldı.rot balans yapıldı lakin dediğiniz durumu yaşadım, lasikleri muhafaza ederken yanlışlık yapmışım ve deseni zarar görmüş ,lastikleri değiştirince problem ortadan kalktı.
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,939
7
51,186
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Lastiklerden biri hava eksiltiyor olabilir. Sık sık lastik havalarını kontrol edin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım