HABER 2018 Audi A5 Avant çok çekici

Necati Erdoğan

Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
92
18
970
41
Kırşehir
Audi, A5 modelinin fotoğraflarını Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılmadan önce içli ve dışlı olarak sızdırmıştı. Tabi ki bu gibi sızmalardan sonra internette oldukça yaygın olarak S5 ve RS 5 gibi modellerin olmadık haberleri türemeye başladı. Haberimize konu olan ve A5’in ‘Avant’ olarak adlandırdığı station wagon karoseri.

X-Tomi Dizayn, A5’in Avant karoseriyle ilgili çok çekici bir konsept hazırladı. Konsept her anlamda oldukça çekici görünüyor. A5 Sportback’in geliştirilmiş hatlarından yararlanan Avant konsepti, daha kullanışlı ve geniş bir arka bölümle ailelerin kalbini fethedecek gibi görünüyor. Çok kollu ve şık tasarıma sahip jant çizimi ise modele apayrı bir hava katmış.

Şu anlık sadece bir konsept olarak görünse de, Audi’nin özellikle Avrupa için Avant versiyonu hayata geçireceğine dair hiç şüphe yok gibi. Tabi ilk olarak beklenmesi gereken Paris Otomobil Fuarı ve A5 Sportback’in tanıtımı. Kaputunun altında 190 ve 354 beygirlik motor seçenekleri bulunacak olan A5 Sportback, 6 ileri manuel ve 8 ileri S-tronic şanzımanla alınabilecek.

A5 Sportback başta Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinde 126.100 TL gibi bir fiyat etiketiyle 2017 yılının başlarında satışa sunulacak.

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 

Ntrgn

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
1
0
535
Zaten A4 Avant varken A5 Avant'ın çıkması çok saçma.
 
B

BilginGokay

Ziyaretçi
Önce ki A5 pek sevilmemişti bakalım bunun için ne derler çıkınca
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım