2019 DS3 CROSSBACK CASUS FOTOĞRAFLARI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulas79

Profesör
8 Eyl 2016
433
724
1,695
45
Aydın /Kuşadası
PSA Grubu’nunun lüks odaklı diyebileceğimiz ve Citroen’den geçtiğimiz yıllarda ayrılan DS markası, DS4ve DS5 modellerini düşük talepten dolayı sonlandırmıştı. Fakat firma DS3 konusunda aynı şeyi düşünmüyor ve bu aracı yeni bir jenerasyon halinde piyasaya sunmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bu haberimize konu olan araç ise alıştığımız DS3’ten ziyade, DS3 Crossback adlı bir crossover versiyon. Bu araç öncelikli olarak Audi Q2 gibi lüks B segment crossover’lara rakip olacak.

DS3 Crossback adlı bu aracın prototip haline baktığımız zaman bol miktarda kamuflajlı bir halde test edilmekte olduğunu görüyoruz. Fakat en azından aracın konsolu gibi bazı kısımları açıkça görülebiliyor. Konsoldaki elmas görünümlü detayları daha önceki bazı DS modellerinden de tanıyoruz diyebiliriz. Bu konsolun tasarımının DS7 Crossback modelini taklit etmediği de görülüyor. DS7 modelindekiyle benzer olan tablet görünümlü bilgi eğlence ekranı ise, DS7’deki 12 inç’lik ekrana göre daha küçük seçilmiş. Konsoldaki elmas şeklinde tasarlanmış kısımlar ise bazı fiziksel butonların konumlandırıldığı yerler olmuş.

DS3 Crossback’in dış kısımlarına baktığımız zaman arka tamponun sağ alt köşesinde egzoz çıkışları görüyoruz. Bu da bu aracın elektrikli değil de içten yanmalı bir motora sahip olduğunu gösteriyor. Fakat DS markası bu modelin tam elektrikli bir versiyonunun da sunulacağını kesin olarak açıklamıştı. Elektrikli DS3 Crossback’in önümüzdeki Ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda resmi tanıtımının gerçekleşmesini bekliyoruz. Tam elektrikli DS3 Crossback’in 50 kWh’lık bir bataryaya ve 450 kilometre civarında bir menzile sahip olacağını da şimdiden biliyoruz. Bu modelin 2019 yılında satışa sunulması bekleniyor. PSA Grubu bunun dışında 3 adet daha premium crossover modelini 2021’e kadar piyasaya sunmaya hazırlanıyor.


2019 DS3 Crossback Casus Fotoğrafları

15 fotoğraflar

https://tr.motor1.com/photos/617049...=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım