Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
BMW yeni 4 Serisi Coupe’yi 2 Haziran 2020’de tanıtıcağını açıklamıştı anca BMW ile resmi olarak hiç bir bağlantısı olmayan BMWorldM isimli Instagram sayfası, yeni 4 serisinin bir kaç görüntüsünü paylaştı.
Oldukça büyük bir ön ızgara ile karşımıza çıkan yeni 4 Serisi, tasarım olarak yeni nesil BMW’ler ile oldukça benzer. (Özellikle ön ızgara konusunda!)  Fotoğraflarda yeni 4 Serisi’nin M Performance modellerinde bulunan parçaların bulunduğu M440i versiyonu olduğu da belirtelim.
Geçen sene tanıtılan Concept 4 modeline oldukça benzer bir tasarım ile çıkan model de devasa ön ızgara, ince LED farlar, kaslı kaput çizgisi ve tavan çizgisi dikkat çekiyor.
Sızdırılan Yeni 4 Serisi Coupe’nin broşürde bulunan renk seçenekleri ise Alpine White, Black Sapphire, Mineral White, Bluestone, Artic Race Blue, Portimao Blue, Sunset Orange, Sanremo Green, Black Non-Metallic, Brilliant White Metallic, Dravite Grey, Frozen Deep Grey, Frozen Portimao Blue, Tanzanite Blue olarak...

Okumaya devam et...


 

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
Anlamadığım şey şu tepki çektiğini pek ala biliyorsun niye daha hala dayatıyorsun, şu böbrekleri.Tamam insanlar zamanla alışacaklar ama niye yani?Alınacak bir risk mi, bence değil.Zaten muhtemelen yine bol bol satacaklarını düşündüğü yeni BMW 3 'te bu kumarı oynayamadılar sırf bu sebepten dolayı.
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım