Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
SEAT, C-hatchback modeli Leon’un merakla beklenen dördüncü jenerasyonunu sonunda resmi olarak duyurdu. Teknolojik yenilikleri ve sil baştan oluşturulan tasarımıyla dikkat çeken yeni SEAT Leon ile ilgili detaylar haberimizde!
2020 SEAT Leon: Daha teknolojik, daha yenilikçi ve daha çevreci!
SEAT’ın marka tarihi boyunca en çok sattığı model olan Leon, yeni yüzüyle sahip olduğu agresif yapısını korumuş. Aracın ön yüzünde altıgen formlu ızgara dikkat çekerken, gündüz farını da bünyesinde barındıran LED farlar 3 boyutlu bir görünüm yaratıyor. Tampondaki hava girişleri ve sis farları ise ön bölümdeki sportif havayı tamamlıyor.

SEAT Leon’un arka kısmında eğimli tavan çizgisi şık bir spoyler...

Okumaya devam et...


 
A

arslan

Ziyaretçi
yeni peugeot 2008in de son teknolojilere sahip olduğu söyleniyor
 

jumpman07

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
7
5
595
Marka
Fiat
Hem i30'a hem de Mazda 3' e benzemiş. Bir önceki kasada olan sportiflik bunda yok gibi. Ama canlı örmek lazım, resimler aldatıcı olabiliyor.
 

mcb

Murat
Panpa
9 Ocak 2020
1,384
2
3,008
3,770
36
Avusturya
Marka
Mercedes
Station wagon modeli hatchback’e göre çok daha iyi olmuş. İnşallah Türkiye’ye de gelir. Ancak içi gözüme hiç güzel görünmedi. Ekranın konumu, arabayı çalıştırma butonunun konumu, bu yeni garip dsg vites butonu falan bayağı göz tırmalayıcı bence. Bir de ortaya koymuşlar, sağında solunda garip birer alan oluşmuş falan. Dışında da arkası çok güzel bence ama önü fena halde i30’a benzemiş.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım