Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
2021 Dakar Rallisi’ni başarılı pilot Stephane Peterhansel, son etabında da hata yapmayarak kazandı.
Dakar Rallisinin başarılı pilotu Stephane Peterhanse 12 etaplık 2021 Dakar Rallisi’nin ikinci etabında liderliği eline geçirdi ve son etapta kaybettiği zamana rağmen, Toyota sürücüsü Nasser Al-Attiyah’ın 14 dakika 51 saniye önünde zafere ulaşmayı başardı.


X-raid Mini sürücüsü, 12 etabın sadece bir tanesini kazandı ancak neredeyse hiç hata yapmadı ve rakiplerine kıyasla sorunlardan uzak durmayı başardı.
2015’ten bu yana ilk kez bu kadar az etap kazanan Peterhansel, buna karşılık sadece bir etabı ilk üç dışında bitirdi ve rakiplerine asla beş dakikadan fazla vakit kaybetmedi. Bu da kendisine galibiyeti getirdi.
2021 Dakar Rallisi’nin final etabında en hızlı ismi Mini sürücüsü ve 2020 Dakar Rallisi galibi Carlos Sainz oldu. İspanyol sürücü, Nasser Al-Attiyah’ın 2 dakika 13 saniye önünde zafere ulaşırken, Peterhansel bu etabı 2 dakika 53 saniye geride üçüncü bitirerek galibiyetini...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım