Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Volkswagen Golf 8 ailesinin yeni üyesi Golf GTI Clubsport tanıtıldı. Golf 8’in en güçlü önden çeker versiyonu olan GTI Clubsport, Nürburgring adı verilen sürüş modu ile dikkat çekiyor.
Alman otomobil üreticisi Volkswagen, yeni Clubsport versiyonunda Mart ayında tanıttığı Golf GTI modelini temel alıyor. Gelişim sürecinde pilotlar ve mühendislerin yer aldığı model; standart versiyonuna ek olarak süspansiyon, sürüş modları ve ayar alanlarında yenilikler barındırıyor. Bunun yanı sıra bir dizi mekanik güncelleme de sürüş keyfini artırıyor.

TASARIM
Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport’un tasarımına baktığımızda Golf GTI benzer bir tasarım karşımıza çıkıyor. Geniş “ağız” felsefesini benimseyen Clubsport’un bu kısmı hem temel aldığı kardeşinden ciddi şekilde daha büyük, hem de daha geniş. Ön tamponda ise splitter bölümünü kesen beyaz bir plastik parça dikkat çekiyor. Standart olarak 18″ (19″ opsiyonel) çapında gelen jantların arkasındaki kırmızı renkli kaliperlere ise GTI yazısı işlenmiş. Arka...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım