MarioMan53

Senkromeççi
4 May 2019
33
11
70
23
Marka
Yok
30-40 bin TL arası 5 kişilik ailenin rahat edebileceği otomatik araç arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir. Honda Jazz ve Mitsubishi Colt tarzı araçlar ufak gelir.Daha Geniş tarzda hb veya sedan farketmez.
 

ikaanbozkurt

Profesör
20 Eyl 2016
122
249
1,435

Anneme 2005 model lancerı geçen sene aldım uygun fiyattan. Ufak tefek eksiklerini yaptırdım şimdi sorunsuz biniyor. bizim araç şu anda 274bin km civarında. motor daha açılmadı, yağ eksiltmiyor. Şanzıman geçişleri çok iyi. Garanti olsun diye şanzıman yağını değiştirdik geçenlerde. Ustam bu şanzıman 100bin km daha bi sorun çıkarmaz sana dedi.

Yol tutuşu ve konforu oldukça iyidir. 4yetişkin 3 kere uzun yola çıktık. Gayet memnun kaldık. yedek parçası da uygun, yan sanayi çamurluk far tampon gibi parçalar bulunuyor ve uygun fiyatlı.

İlk attığım ilan tr'de bulunabilecek en dolu eski kasa lancerdır. Onlarda digital klima var. auto moduna alıyorsun gerisini o hallediyor. 35e veriyorsa onu alır bi şanzıman yağı değiştirir ve bakım yaptırır binerdim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: MarioMan53
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım