HABER 410 beygirlik Volvo S60, Polestar detaylarıyla göründü!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Uzun zamandır merakla beklenen yeni Volvo S60, önümüzdeki hafta Amerika’da düzenlenecek bir etkinlik ile örtüsünü kaldıracak. Polestar, İsveçli markanın yeni modeli duyurulmadan küçük bir ön gösterimde bulundu.

Hibrit Volvo S60, Polestar dokunuşları ile geliyor!

Güney Karolina’daki Charleston fabrikasının açılışını yeni S60 lansmanı ile yapacak olan Volvo, otomobil ile ilgili detayları paylaşmaya devam ediyor. S60’ın R-Design paketine ait olduğu belirtilen görüntülerde Polestar detayları dikkat çekiyor. Bu nokta çok önemli, zira Polestar “elektrikli spor otomobiller” üretmek adına bağımsız markalaşma yoluna gitmişti.

Detaylara inildiğinde ise Polestar detaylarının etkileri kendisini göstermeye başlıyor. Panjura eklenen logonun yanı sıra egzoz çıkışları, Brembo fren kaliperleri, kule gergisi hatta amortisörlerde dahi Polestar Engineered yazıları görülüyor. Öhlins üretimi olan çok noktadan bağımsız süspansiyonlar daha önce Polestar 1 modelinde de kullanılmıştı.

Volvo S60 R-Design’ın kaputunun altında ise Volvo’nun yenilikçi anlayışının izleri görülüyor. T8 hibrit motora sahip araç, bu sayede 410 beygir güç ve 670 Nm tork gibi sınıfına göre yüksek değerleri yakalamış. Ayrıca bu yeni motor, iddialara göre markanın V60R ve XC60R modellerinde de kullanılacak. Yani İsveçli markanın geleceğini tamamen elektrikli ve hibrit motorlara endekslediğini söyleyebiliriz.

1 arasında 10











Read the whole post here.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,199
45,788
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Sondan bir önceki görsele bayıldım. Ayarlanabilir bir kule gergisi gibi duruyor. Çok kışkırtıcı..
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım