Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ersin_2239

Senkromeççi
31 Tem 2019
29
8
70
27
Herkese merhaba, 24 yaşındayım bir ay içerisinde ehliyetimi alacağım ve hemen ardındanda aracımı alacağım.Daha önce araç hiç kullanmadım ama kendime güvenim tam, Dacia Duster düşünüyorum parçası ucuz haliyle illaki bir aksilik olacaktır ve gezmeyi de seven birisiyim yakıtı da gayet iyi. 40-50bin TL var en fazla, Nissan Qashqai de düşündüm ama hiç bir bilgim yok yada bu tarz arabalar için başka önerisi olan varsa çok sevinirim.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim 😊
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,005
7
51,307
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Dizel düşünüyorum, yukarıda da bir abi Captiva önerdi 2012 modelde var fakat motoru 2.0 çok yakıt parası gider sanırım. Birde kaza felan yapsam parçası nasıl onuda bilmiyorum yinede en mantıklısı Duster gibi geliyor bana stepwaylere ne dersiniz? Çoğu taksi çıkması birde fiyatı abarti biraz Dustra göre
Araç olarak Captiva'ya denk olan SsangYong Rexton önerebilirim. Parça bulunurluğu açısından da daha iyi durumda. İki yakınımda SsangYong var. Biri rexton, diğeri Actyon Sports pick-up versiyonu. Motor-mekanik-şasi olarak bu pickup ve suv modelleri birbiri ile aynıdır. Çoğu parçası da farklı farklı araçla uyumludur. Arkadaşım bakımlarını kendisi yapıyor. Yağ filtresi transit Connect ile birebir, arka fren balataları Hyundai Getz'in ön balatalarından vs.vs. =) Ama yakıt olarak tıpkı Captiva gibi temiz 10lt yakar onu söyleyeyim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Akın

yybulut

Asfalt Kurutucu
14 Ocak 2018
25
32
645
26
Adana
Marka
BMW
6 yıldır Qashqai sahibi biri olarak acemi birinin kesinlikle sıkıntı yaşamayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Öncelikle yüksek arabanın en güzel yanlarından biri kaldırımlara bile vurma derdinizin olmaması. Zaten aşırı büyük bir araç olmadığı için park ederken de sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum ki dar yerlerde park ederken rahatlıkla kaldırıma çıkıp inebilmek de avantaj sağlıyor. Direksiyon tepkileri de yavaş olduğu için süratli durumlarda da eğer limitlerini zorlamıyorsanız, hakimiyeti kaybetmek de oldukça zor. Yükseklik sebebiyle de trafikte görüş açısının trafikte çevre hakimiyetini daha rahat sağlamanıza yardımcı olacağından, daha rahat ve güvende hissettiriyor. 4 yıl önce ehliyetimi aldığımda babam Qashqai sahibiydi ve ben de acemilik dönemlerimde bol bol kullandım. Yaklaşık 60 bin km, genellikle de şehir içi kullanmış biri olarak rahatlıkla tavsiye ederim.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: prnd
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım