51/2-b

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samed M.

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
1,347
3,278
3,770
24
Antalya
Marka
Hyundai
3 şeritli yol, gecenin 11' i, hiçbir tabela yok, direk radar yok, radar aracı atacak yer yok, bir tek üst geçitte elle çekilebilir, ki yapmadıkları şey değil diye biliyorum. Yıllardır geçtiğimiz yol, ilk kez radar yedik, belli ki ilk kez attılar onlarda. Fotoğraf yok, eve tebliğ gelmedi, sadece e-devlet' i açtığımız da 3 ay sonra bugün haberimiz oldu, zaten 17 gün sonra tebliğ etmişler. Tam 412 lira, can acıtıcı bir rakam, üstelik 20 lira da gecikme faizi var.

Hiç yaşamadağımızdan bilmiyoruz ne yapılır ne edilir, itiraz mekanizması var mıdır ? Yoksa paşa paşa ödeyecek miyiz ? Hayır tek kuralı çiğnemeyen insanlarız, tek yaptığımız trafik aksın diye bir tık hızlı gitmek (yol üç şerit, 0 yaya), onda da resmen tuzağın içine düştük direk. Hayır, adam gibi uyarısını koysa da düşsek tamam da böyle kapan atıp yakalamak nedir yav.

Belki ben yanlış biliyorumdur, şehir içi uyarısız da öpebiliyorlardır, olabilir insanız. Fikir ve bilgilerinizi bekliyorum. Şimdi devirmeyelim 3 depoluk parayı cezaya durduk yere. :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: Goktug
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım