KAPALI 60.000 2. el veya %0 Sıfır Araç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raistland

Takipçi
17 Eyl 2019
1
0
10
25
Raistland
Marka
Chevrolet
Merhaba,

2005 Chevrolet Lacetti HB sahibiyim (117 bin km). Aldığımda kaput,tavan, bagaj hariç boyalıydı. Araba geçen ay termostat çalışmadığından radyatör patladı araba hararet yaptı. Radyatör termostat triger seti devirdaim pompası değişti 2 bin civarı masraf yaptım. Motorda bi sıkıntı yok fakat contalar sertleştiği için az az yağ kaçırmaya başladı. Takım conta değişecek. Arabanın aldığımda sağ iki kapı alttan demir çiziği biraz da içine göçme vardı. Ramazanda yaptığım kazada sol arka kapıda vuruldu.
Şimdi arabaya binmek için 4-5 bin civarı masraf yapacağım gibi görülüyor.
1 yaşında kızım var. Bebek arabası falan derken hb araç küçük geliyor sedan yada sw araç bakıyorum. Elimizdeki nakit 60 bin civarı çıkacak gibi. Sıfır alacak olursam krediye bulaşmadan %0 ile sıfır almak istiyorum. Toyota Corollada şu an için %0 yok ama olursa mantıklı geliyor bana.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
 
Son düzenleme:

Toprak

Toprak
Faforitçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
6,849
26,158
5,720
Ankara
Marka
Skoda
Sıfır faizi genelde nissan yapıyor ama 60 peşinatla sıfır faiz olsa bile bagajı büyük ne alabilirsiniz bilmiyorum bi nissana bakabilirsiniz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım