KAPALI 90.000 TL' ye kadar araç önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GeForce

Senkromeççi
25 Eyl 2018
3
0
85
Merhablar öncelikle, şu an kullandığımız Honda civic 06 model arabamızı satma arifesindeyiz. Güzel bir anket yaptım sizlerin de katılıp sonuçlarınızı değerlendirmek isterim. Kullanıcı arkadaşların da bilgilerini +/- olarak yorum almak isterim. Beklenti nedir diye soracak olursanız, önceliğimiz dizel olmak suretiyle, honda dan sonra biraz konfor özellikle yalıtım iyi olan bir araç tahmin eder bizi. Anket harici öneri de bulana bilirsiniz arkadaşlar teşekkürler şimdiden.
 

alianil

Elit Apaçi
23 Mar 2019
158
158
885
29
Tekirdağ
Marka
Toyota
Focus'u Showroom'da inceledim açıkçası hiç güzel izlenim bırakmadı hala eskisi gibi sert plastik aksam ile devam ediyor yani C+ segmentine yakışmayan symbol kalitesinde plastik aksam var.

Seat ise güzel bir araç fakat artık fiyatları Golf ile aynı oldu açıkçası iç akşam olarak golf kadar kaliteli değil ama, focus kadar da kötü değil.

Opel Astra J kasaya bindim HB olanına arka koltuklar hem çok sertti hemde çok dar bir alanı var. Zaten ön konsoldaki tuş alanı insanın aklını karıştırmaktan başka birşey değil iki arkadaşımda J var birisi 1.6 Atmo HB digeri 1.6 CDTI sedan koltuk yapisinda ikisinin konfor farkı hissedilir şekilde var ama çok dikkat ettim iki aracında çoğu düğmeleri çabuk yıpranmış biri 60.000 de CDTI 1.6 HB ise 95 bin km de

308 deneyim yaşamadım bunların arasında kesinlikle Golf Manüel

 
Son düzenleme:

MehmetP55

Profesör
3 Kas 2018
707
559
1,220
Ben Focus derim özellikle konfor ve yalıtım da en iyi o tatmin eder.
Seat sevmiyorum bu parayı bağlamazdım sırf Golf almak için de bu bütçe ile 100.000 li km lere hiç bulaşmazdım.
308 de Focus da olabilir
 

atoprak

Aydın
Panpa
5 Kas 2016
1,589
2,193
2,520
Aalsmeer
Marka
Yok
Çok yakinen bildiğim araçlar ama gerek model yılları gerekse motor-şanzıman eşleşmeleri, yazmamışsınız ama muhtemel donanım paketleriyle hakkaten zor bir soru olmuş :)

Ben bu araçlardan bir çoğuna sahip olmuş, hatta bazılarını halen kullanan biri olarak zorlandım :)
İlk olarak 06 model Civic den sonra bu araçların tamamı sizi konfor ve yalıtım olarak memnun eder.. şüpheniz olmasın (06 Civic ilk arabamdı) ..

Burada en temel ayrım şanzımanlarda... otomatik mi, manuel mi ayrımını çok keskin bir şekilde yapmanız lazım ...
2015 model PS şanzımanlı Focus için, şanzıman problemi yaşama şansınız var.. problem derken, kavraması muhtemelen bitmiş veya bitmeye yakın bir araç alacaksınız. Taze değiştiyse sorun yok .. KM ye ve kullanıma da bakar ama ne olursa olsun ben TrendX donanımlı bir focus almam ... evimizdeki araçlardan biri olur bu araç .. donanım çok zayıf, kalite ortanın altında, ve çok basit ama sinir bozucu eksikleri olan bir araç.

2013 model Leon ve Golf için otomatik şanzımanın durumu çok kritik. Kavrama ve mekatronik değişimi olmuş mu ? .. servis bakımlımı.. bunlar çok önemli... açıkçası şu anda Seat Leon kullanan biri olarak 2013 model bir Golf veya Leon almak için çok iyi bir fırsat lazım... 2013 model olmaları bakımından da ben olsam Golf e yönlenirdim. 2013 yılında aldığım yeni Leon da bile ciddi trim sesi vardı... Golfler ise daha dirayetli bu konuda..

Astraya yorum yapmıyorum.. sahibi olarak kullanmışlığım yok ..

Düz vites olacaksa Golf TDI veya listede olmayan bir Kia Ceed tercih ederdim.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,188
45,757
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Focus titanium donanim olmadigi muddetce tercih edilmemeli bence.

Bu listeye yerinizde olsam onceki kasa Insignia'yi da eklerdim. Saglam sanziman ve bu listedeki araclarin cogundan daha iyi konfor ve en azindan benzer yalitim sunar.

Listede ki araclar icinden ise konfor, yalitim gibi kriterlerden once daha az sorun cikartacak, daha temiz kullanilmis hangisiyse onu oncelige alirim. Spesifik olarak ilanlari eleyip ayirdiktan sonra onlar arasindan konforu, yalitimi iyi olani dusunurdum. Cunku 90 bin lira guncel sartlarda dizel c segment araclar icin hemen hemen tam limit. Haliyle konforu, yalitimi iyi diye direkt Golf deriz ama sanzimani, km'sinden dolayi motor kondsiyonu susu busu sorunlu olursa bir anlami olmaz. Kesinlikle ilanlarda ki temiz ornekleri ayirdiktan sonra onlar arasindan bir karar vermek gerek.
 
Son düzenleme:

Akın

Panpa
Beta Programı
9 Eyl 2016
3,362
7,201
4,970
İstanbul-Tunceli
Marka
Yok
Golf ve Leon'un hangi paket olduğunu belirtmemişsiniz full değillerse ben 2013 model olmalarından tercih etmezdim. Focus'un titanium paketini almazsanız sizi tatmin etmeyebilir. Ben de listede olmayan Ceed Concept Plus'ı öneririm.
 

FocusMonster

Profesör
Beta Programı
9 Ara 2018
701
864
1,770
Gözlemlediğim kadarıyla 2013-2015 model araçlara bakıyorsunuz. Şahsen o model araçlarda çift kavramalılar risk olarak geliyor bana. Focus 1.6 TDCI manuel ya da yeni kasa (2014 ve üzeri) Pug 308 iyi olabilir. 308 tam otomatik olduğundan tercihiniz otomatik araç olacaksa bence en iyi seçenek olacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım