Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Dünya Ralli Şampiyonası’nın (WRC) tarihinde, bir yarış kazanan ilk ve tek kadın ralli pilotu olan Michele Mouton, 1981 yılında kazandığı yarışta kullandığı Audi aracın bir benzeriyle Marmaris’te buluştu.
Audi’nin efsanevi dört tekerden çekiş sistemi quattro bu yıl 40’ıncı yaşını kutluyor. ‘quattro’nun 40. Yılı‘nı tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlayan Audi, quattro’nun bir efsane olmasına katkıda bulunan efsaneleri de unutmuyor.
Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) tarihinde bir yarış kazanan ilk ve tek kadın pilot ünvanına sahip Michele Mouton da bunlardan biri…2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. yarışı olan ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Türkiye Rallisi için Marmaris’e gelen Michel Mouton, burada büyük bir sürprizle karşılaştı.
Efsane pilot, isminin motorsporları tarihine altın harflerle yazılmasına neden olan 1981 yılında kazandığı Sanremo Rallisi’nde kullandığı Audi quattro aracın...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım