Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Markanın 111 yıllık tarihindeki en başarılı modellerinden birinden esinlenen yeni Giulia GTA, tasarım, mekanik mükemmellik ve sürüş keyfini ortaya koyuyor. 
 Alfa Romeo Giulia GTA ve GTAm, marka tarihinin en başarılı modellerinden biri olan Giulia Sprint GTA’nın 1960’larda geliştirildiği Balocco Test Pisti’ndeki Autodelta Atölyesi’nde tanıtıldı. Yeni Alfa Romeo Giulia GTA, İtalyancada “hafifletilmiş” anlamında kullanılan Alleggerita kelimesi otomobil tarihinin efsanelerinden biri ve marka tarihinin önemli kilometre taşlarından biri olan 1965 Giulia GTA’ya (Gran Turismo Alleggerita) bir anlamda tekrar hayat veriyor. Alfa Romeo Giulia GTA, aynı zamanda 111 yıl önce kurulan markanın, performans ve touring dünyasının köklerine dönüş niteliği de taşıyor. Alfa Romeo, sertifikalandırılmış ve numaralandırılmış olarak sınırlı sayıda üretilen Giulia GTA ve GTAm versiyonları için sipariş almaya başladı. 
0’dan 100 km/s hıza sadece 3,6 saniyede ulaşıyor 
Giulia GTA’nın ağırlığını azaltmak için...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: S.Asil

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
images
 
  • Beğeni
Tepkiler: Bilal
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım