- AdminCP
- #9,101
Boya konusunda sıkıntısı çok, 4 5 farklı tonda gri renk var arabada. Ama onun harici motor yürüyende sıkıntı yoksa alınırBu zamanda şasi-direk-motor-mekanik konusunda sağlam kalanı var mı bunların ya... Eğer sağlamsa alınır.

Boya konusunda sıkıntısı çok, 4 5 farklı tonda gri renk var arabada. Ama onun harici motor yürüyende sıkıntı yoksa alınırBu zamanda şasi-direk-motor-mekanik konusunda sağlam kalanı var mı bunların ya... Eğer sağlamsa alınır.
İşte. Kaç yaşında dizel araba bir de... Görünmeyen sıkıntıları varsa yeni sahibine grinin 50 tonunu çevirir.Boya konusunda sıkıntısı çok, 4 5 farklı tonda gri renk var arabada. Ama onun harici motor yürüyende sıkıntı yoksa alınır![]()
Valla satayim benim arabayı, yarı fiyatına bunu alayım diye düşünmedim değilTam senlik he.Yalnız hakikaten temizmiş. Yürütebilecek kadar para kazanıyor olsam keyif için alır binerim.
Çok temizmiş ama fiyat diğer ilanlara göre fazla. Hayırlısı olsun.Tanıdık bir abime aldığımız rocco ilanda. Makyajlısını almak için satıyoruz.
Kilometresi ve lpgli olması sebebiyle yakın dönemde motorun masraf çıkartma ihtimali var mıdır?Babamın yakın bir arkadaşının aracı sıfır almıştı ben küçükken şimdi satıyor bora düşünen varsa tavsiye ederim kefilde olurum araca
Bildiğim kadarıyla çok uzun yıllar benzin ile binildi alacak olan kişi bana ulaşırsa ben sorgularım onlarıKilometresi ve lpgli olması sebebiyle yakın dönemde motorun masraf çıkartma ihtimali var mıdır?
Araç çok temiz bende birlikte gittim almaya. Cidden full stock kullanılmış bi araç. Alıcısı cidden uzun yıllar bakımını yapar biner sadece hayırlısı tabi.Çok temizmiş ama fiyat diğer ilanlara göre fazla. Hayırlısı olsun.
Aha yine ilana düşmüş. Aynı sahibi mi, yeni sahibimi satıyor acaba. Çok olmadı çünkü ilandan kalkalı.Suzuki Swift 1.3 Gt-iİlan No: 710864893
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-suzuki-swift-1.3-gt-i-710864893/detay
Bunu ben de hatırlıyorum ama sanki şehir değişmiş falan. Yine fotoğraflara aldanıyorum, temiz duruyor. Şunlara crx gibiklima koysalarmış iyiymişAha yine ilana düşmüş. Aynı sahibi mi, yeni sahibimi satıyor acaba. Çok olmadı çünkü ilandan kalkalı.