Alt takım - Motor takozları için Marka Sorunsalı

seydv

Seydi
Profesör
Beta Programı
8 Eyl 2016
120
116
1,235
27
İstanbul
Marka
Volkswagen
Vw 2012 Passat 1.6 Tdi ağır bakıma gireceğiz . Triger-periyodik bakımı geldi. Bakımları yapmışken tam yapalım diyoruz. Motor şanzıman takozları değişecek alt takım kontrolü yapıp değişmesi gereken parçaları değişecek. Ama alt takım ve motor şanzıman takozu konusunda hangi marka kullansam fikrim yok. Aşağıda belirtiğim markalar orjinal üretici markalar ama alt takım ve takozlar konusunda hiç bir bilgim yok. Tavsiye edeceğiniz marka var mı ?
Triger seti İNNA marka
Filtreler MANN marka
Balatalar Trw marka
Yağ Motul marka
 

quake59

Berk C.
Senkromeççi
22 Ağu 2019
8
0
60
Nürnberg/Almanya
Marka
Mazda
Selam, eğer değişmediyseniz motor takozu olarak febi marka kullanabilirsiniz ama aklınızda bulunsun motor takozlarından aracın sağındaki takoz yağlı eğer onu orijinal olarak (servsiten) almazsanız fazla titreme yapar çünkü diğerleri yağ yerine kauçuk malzeme kullanıyor. Bizzat deneyimledik :) Servisten alınca malum biraz pahalı oluyor ama titreme de sinir bozucu oluyor.
 

Munferit

Panpa
Destekçi
Beta Programı
21 Eyl 2018
1,724
6,779
4,070
Kocaeli
Marka
Volkswagen
INNA markasına hiç hakim değilim, diğer seçtiğiniz markalar iyidir.
Motor ve şanzıman takozu konusuna gelince, orijinal bulun takın. Yan sanayi sıfır ürünler, orijinal bitik takozlardan çok daha berbat çıkabiliyor. Yaşatacağı titreşim arabadan soğutur. Üçe beşe bakmayın takozları kaliteli yenileyin.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım