Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Anadolu Isuzu’nun yurtiçi ve yurtdışı müşteri ihtiyaçları doğrultusunda Ar&Ge merkezinde geliştirdiği ve Avrupa kalite standartlarına uygun olarak  ürettiği Kendo’nun ilk teslimatı Kuzey Makedonya’nın Bitola şehrine yapıldı.
Anadolu Isuzu, geleceğin toplu taşıma trendlerine uygun olarak tasarladığı CNG motora sahip çevre dostu aracı Kendo’nun ilk teslimatını gerçekleştirdi. Şubat ayında Kuzey Makedonya ile imzalanan anlaşma kapsamında 6 adet Kendo, Bitola şehrindeki REK Bitola Enerji Santrali’nde hizmet vermek üzere teslim edildi. REK Bitola Enerji Santrali’nde 19 Aralık 2020 tarihinde düzenlenen teslimat törenine Kuzey Makedonya Başbakanı Zoran Zaev katıldı. 15 yıl önce Makedonya pazarına kamyon kategorisi ile giriş yapan Anadolu Isuzu, ülkeye ilk otobüs ihracatını 2019 yılında gerçekleştirdi. Anadolu Isuzu, geçtiğimiz yıl Üsküp Havalimanı’ndaki kapasite artışı projesinin bir parçası olarak alınan satın alma kararı ile 3 adet Citiport’u TAV Havalimanına ve 4 adet CNG sistemli...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım