HABER Anadolu Isuzu rekor kırdı!

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Tek seferde en büyük ihracat sözleşmesine imza attı!

Firma, 104 adet Isuzu Citiport aracının Köstence Belediyesi’ne teslimatını içeren 21 milyon avroluk Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ihalesini kazandı.

İhaleye ilişkin imza töreni, Köstence’de Anadolu Isuzu İhracat Direktörü Hakan Kefoğlu, Anadolu Isuzu Finans Direktörü (CFO) Bora Öner, Köstence Belediye Başkanı Decebal Fagadau, Türkiye’nin Bükreş Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, Türkiye’nin Köstence Başkonsolosu Uygar Mustafa Sertel, belediye yöneticileri ve çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Anadolu Isuzu’nun Türkiye’deki fabrikasında ürettiği ve Busworld 2015’te, “Avrupa’nın En Konforlu ve Ergonomik Otobüsü” ödülünü alan Isuzu Citiport’un Köstence Belediyesi’ne teslimatı 2019 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacak.

Böylece, şirket, “Avrupa’nın En Konforlu ve Ergonomik Otobüsü” seçilen Citiport’u Romanya’nın IASI kentinin ardından şimdi de Köstence Belediyesi’ne gönderecek.

Edinilen bilgiye göre, 104 adet Citiport’un Köstence Belediyesi’ne teslimatını içeren EBRD İhalesi’ni kazanan firma, bu anlaşmayla hem kendi tarihinin hem de Romanya ile bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük otobüs ihracat sözleşmesine imzasını atmış oluyor.

Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım