And sonrası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cromwelle

Asfalt Kurutucu
1 Mar 2018
90
54
560
Marka
Citroen
1.İkinci el araba videolarına başlayabilirsin
2.Otopark.com İstanbul Park Lap Time sıralaması oluşturabilirsin

İkinci önerim izlenme sayısını herhalde çok arttırmaz ama içerik zenginliğine katkı sağlayacaktır.

İkinci el araba olayı en mantıklısı bana göre çünkü genelde artık alım gücü hem düşük hemde vergiler beli büküyor türkiyede yaşam şartları da zor oluyor anca 2 el araba alınabilir bu şekilde hem daha fazla seviyede insan da çekilmiş olabilir.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Renard

Goktug

Profesör
Destekçi
9 Eyl 2016
512
562
1,770
24
Merhaba Erdal;
Bir çok konuya arkadaşlarda cevap vermiş ama ben tekrar anlatayım.

Honda mevzusu insanların açık yarası olduğu için çok sert tepkiler göremedikçe tatmin olmuyorlar. Haksızlar mı? tabi ki değiller zaten ben hiç bir zaman Honda'nın savunmasını yapmadım. Sorunun neden kaynaklandığını anlattım, bize verilen 200 rakamını söyledim. Son durumda da köpük sıkılarak sorunun giderildiğini söyledim. Kendi yorumumu katmadım. Bunun gibi skandallar hatta daha beterleri çoğu markanın başına geldi ve geliyor. Garanti geçmişimden dolayı işlerin nasıl yürüdüğünü çoğu kişiden iyi biliyorum. Biz Burak abiyle özellikle insanlar merak ettiği için son durumdan bahsetmek istedik, keşke hiç girmeseydik iyilik yapayım derken günah keçisi oldu. Neyse..

Gelelim And gitti otopark bittiye :) Kendi aramızda( volkan,can, muhip) çok muhabbetini çeviriyoruz onun için güldüm yanlış anlaşılma olmasın.
Eğer eski çizgide devam etseydik senin şuan yorum yapabilecek bir otopark.com forumun yoktu. Maşallah işlerimiz iyi gidiyor, 2017 iyi geçti 2018'de güzel geçecek gibi görüşmelerimiz koşturmalarımız sürüyor. Yeni otopark Allah'a şükür eski otoparkın borçlarını ödedi, ekip arkadaşlarımla beraber elimden geldiğince haklarını ödeyerek, ailemi geçindirerek yoluna devam ediyor, hem de güzel devam ediyor. Bir kaç markadan birebir konuştuğumu aktarayım "son 1 senedir kanala sempatim arttı ,çok güzel gidiyor yola devam"

Her şeyin yeri ve zamanı var. Panpalar ilk zamanlar güzeldi evet , ama nasıl insanlar olgunlaşıyorsa otopark'ta olgunlaştı. İçimdeki apaçi öldü mü? Hayır. Sürüş pozisyonunda nasıl hala parodi yapabiliyorsam demek ki o tuh hala var ama her videoda panpa olup bokunu da çıkarmamak lazım :) Her şey tadında güzel.

İçerik olarak aynısı demişsin bak buna üzülürüm işte, Renault 12'den tut, Evo'suna (yakında 730hp halini çekeceğim bugün konuştum Ozan abiyle). Pistte Golf R'ın dan Ferrari F12'sine, O da yetmedi Sıfır km pick up modifiye etmesine kadar içeriklerimizin otomobil tutkunlarını tatmin edecek düzeyde olduğunu düşünüyorum. Bunun yanına bir de motorsiklete başladım. ( Bugün Yamaha ile görüştüm yarın da Honda ile toplantım var.) Bu arada içerik önerilerine her zaman açığım. Hatta özellikle senden istiyorum Erdal içerik tavsiyesi demek ki eksik bir şeyler var. Çünkü çok iyi hatırlıyorum And'la beraber video çektiğimiz zamanda da artık sıkıcı videolar, yenilik lazım deniyordu.

Biraz içimi döktüm yanlış bir şey söylediysem affola.

İzlenme sayısına aldanmayın, içeriğin kalitesine bakın diyorum ve hepinizi öpüyorum :) Biz bize yeteriz.
Otopark.Com takipçilerinin derdi izlenme olmamalı kesinlikle bence Youtube da izlenmek kolay iş Youtube'a kaliteli içerik yapmak asıl olan yoksa son 6 ayda test edilen videoların başlığına araçların fiyatı yazılarak başlansaydı kesinlikle daha çok izlenirdi Mercedes AMG ile Şahin videosu aynı hafta içinde yayınlanmıştı sanırsam izlenmesi çok olan Şahin videosu üstelik hiçbir apaçilik yapmadan o kadar çok izlendi Sinan KOÇ otomobil kültürünü ve test ettiği otomobil segmentinde aracın muadili olanlardan farkını, artı ve eksilerini çok iyi anlattığını ve yorumladığını düşünüyorum. Her erkek arkadaş ortamında araba muhabbeti geçer mutlaka ben bu ortamlara girdiğimde arkadaşlarımın ''geçen şurda şöyle yanladım'',''1.0 motor çekmez'',''Ağır araba daha iyi yol tutar'' tarzı muhabbetlerde Sinan abi den öğrendiğim veya beni araştırmaya teşvik ettiği konularda edindiğim bilgilerle kurduğum her cümlede konunun ''Ya kardeşim bu kadar bilgiyi nerden öğrendin sen'',''Kaç yıllık şoforum dediklerinde gerçekten haklısın aslında'' gibi cümlelerle karşılaşıp insanları bilgilendirmek eğitmek bence olması gereken şey bu. Oturuş pözisyonunu öğrenmemiş olsaydım dün gece önüme aniden çıkan brodwaye çarpmıştım belki şu an bunları yazamıyordum. Kazada bişey olmasada mühtemelen babamın beni evden kovması ile sonuçlanırdı olay :D . Yani demem o ki Youtube'da çatara patara video yapmak yerine bu tarz işlerin yapılması lazım ve şu an kesinlikle OTOPARK.COM bu işin en iyisi. Sinan abiiiiimmmm iyiki varsın.
 
Son düzenleme:

Goktug

Profesör
Destekçi
9 Eyl 2016
512
562
1,770
24
Otopark.Com takipçilerinin derdi izlenme olmamalı kesinlikle bence Youtube da izlenmek kolay iş Youtube'a kaliteli içerik yapmak asıl olan yoksa son 6 ayda test edilen videoların başlığına araçların fiyatı yazılarak başlansaydı kesinlikle daha çok izlenirdi Mercedes AMG ile Şahin videosu aynı hafta içinde yayınlanmıştı sanırsam izlenmesi çok olan Şahin videosu üstelik hiçbir apaçilik yapmadan o kadar çok izlendi Sinan KOÇ otomobil kültürünü ve test ettiği otomobil segmentinde aracın muadili olanlardan farkını, artı ve eksilerini çok iyi anlattığını ve yorumladığını düşünüyorum. Her erkek arkadaş ortamında araba muhabbeti geçer mutlaka ben bu ortamlara girdiğimde arkadaşlarımın ''geçen şurda şöyle yanladım'',''1.0 motor çekmez'',''Ağır araba daha iyi yol tutar'' tarzı muhabbetlerde Sinan abi den öğrendiğim veya beni araştırmaya teşvik ettiği konularda edindiğim bilgilerle kurduğum her cümlede konunun ''Ya kardeşim bu kadar bilgiyi nerden öğrendin sen'',''Kaç yıllık şoforum dediklerinde gerçekten haklısın aslında'' gibi cümlelerle karşılaşıp insanları bilgilendirmek eğitmek bence olması gereken şey bu. Oturuş pözisyonunu öğrenmemiş olsaydım dün gece önüme aniden çıkan brodwaye çarpmıştım belki şu an bunları yazamıyordum. Kazada bişey olmasada mühtemelen babamın beni evden kovması ile sonuçlanırdı olay. Yani demem o ki Youtube'da çatara patara video yapmak yerine bu tarz işlerin yapılması lazım ve şu an kesinlikle OTOPARK.COM bu işin en iyisi. Sinan abiiiiimmmm iyiki varsın.
 

GARAJ TV

Panpa
9 Eyl 2016
6,305
8,799
4,770
Bu hafta bakım 156 bakım videosu çekeceğim ardından uzun bir test videosu gelecek. Aklımda Alfa Romeo shootout yapmak var. Toplayabildiğim kadar model toplayım bölüm bölüm yayınlamak. Brera, gt, 159, 156, guila, vs

Abi şu giuletta ya da bir şeyler çeksen üzülmesin dışlanmış sevilmeyen evlat gibi kalmasın :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: stan ve alfhonso

serhatsaglar

Taklacı Güvercin
4 Haz 2017
2
1
295
44
KASTAMONU
Marka
Audi
Otopark'ın kalitesinde Benzin TV-Burak Ertem var sadece...Yine de Noyan,Carviser,Doğan Kabak,arada AzizKancar ve Alaattin61 takip ediyorum:)Ana sayfa haberleri zayıf kalıyor gibi;günde 1-2 içerik oluyor,bazen habersiz geçiyor gün...
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Iskender™

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,655
1
64,528
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
  • Beğeni
Tepkiler: LvntDmr67

stan

Rahmi Tanır
Panpa
8 Eyl 2016
1,714
1
6,438
4,070
36
İzmir
Marka
Alfa Romeo
Bu hafta bakım 156 bakım videosu çekeceğim ardından uzun bir test videosu gelecek. Aklımda Alfa Romeo shootout yapmak var. Toplayabildiğim kadar model toplayım bölüm bölüm yayınlamak. Brera, gt, 159, 156, guila, vs

Doblo motorlu, punto motorlu alfa'ları da sayalım reis :)

Bakınız: Giulietta, Mito
 

omerta84

Profesör
29 Ara 2016
242
130
1,085
Aziz Kancar’ı nasıl mideniz kaldırıyor? 16” jantlı Golf 6 ya sert dediği videosunu oracıkta kapatmıştım.
benimde hiç midem kaldırımıyor, sürekli saçlarıyla oynama objektife acayip acaiyp bakmalar. hondadan bıktık :D
ama golf6 1.4 tsi 122 bg golf kullanmışlığım olmuştu baya; leon kullancısı olarak söylüyorum cidden çok sertti arkası hiç memnun değildim. sertliği arabayı saçmalatmıyordu ama çok yoruyordu beni hem uzun yol hem şehir içinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım