Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Araç çalınması, sıklıkla karşılaşılan şansız durumlardan biridir. Her ne kadar gelişen teknolojiyle birlikte hırsızların gözü korksa da hırsızlık olayları azalmış değildir. İşte karşınızda hırsızların en çok kullandığı 5 yöntem.
Araç hırsızlarının en sık başvurduğu yöntemleri bilmek, gerekli tedbirlerin alınmasına yardımcı olarak, araç çalınmalarını engelleyebilir. İşte karşınızda araç hırsızlarının en sık başvurduğu 5 yöntem ve bu yöntemlerden nasıl korunulacağı.
Çekici aracını kullanmak
Hırsızların en sık başvurduğu yöntemlerden biri olan aracı çekici aracıyla çekmek, hırsızlar için en kolay yollardan biridir. Ele geçirdiği çekici aracıyla birden fazla aracı gün içerisinde çalan hırsızlar, bu yöntemle işlerini pratikleştirmektedir. Eğer aracınızın çekildiğini görüyorsanız, müdahele etmekten çekinmeyin. Çünkü yasal olarak araç sahibi...

Okumaya devam et...


 

rossh

Profesör
6 Nis 2019
180
422
1,535
Isparta
Marka
Volkswagen
araba değil de çatur çutur motorları çalıyorlar diye biliyorum İstanbulda dikkat etmek lazım.
 
Ö

ömer

Ziyaretçi
Amerikada arabayı, kilidin frekansını ezberleyen/kaydeden bir cihazı, arabanın yakınlarına koyup, kapı kilitienirken ve ya kilit açılırken, gelen frekansı alıp onunla çalıyorlar.Buralara da gelir o teknoloji
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım