HABER Aston Martin’in ilk SUV modelinin adı DBX olacak!

ferfurkan

Furkan Ceylan
Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
150
30
995
Aston Martin’in ilk SUV modelinin ismi DBX olarak açıklandı.DBX’in geliştirme süreci devam ediyor. Otomobilin testleri şuanda Galler Rallisi etaplarında, markanın Mühendis Şefi Matt Becker tarafından gerçekleştiriyor.

Farklı yollar ve pistlerde test edilecek

Teknolojinin tüm avantajlarından yararlanan Aston Martin DBX’in gelişiminde testlerin bir bölümü simülasyonlar üzerinde yapılacak. Ancak bununla beraber ilk prototipin sürüşü daha sonrasında Orta Doğu’dan kutuplara, çöllerden, Alp dağlarına kadar yapılacak. Ayrıca Almanya otobanlarında ve Nürburgring’de de testler gerçekleştirilecek.

Testleri gerçekleştiren Aston Martin Mühendis Şefi Becker, “Her ne kadar prototipiyle testlere başlamış olsak da halen DBX’i simülasyon üzerinde test ediyoruz ki fiziksel olarak beklentimizin ötesinde bize sonuç versin. Otomobilin ilk kilometresini yaptığımda çok heyecanlıydım ve simülasyondakiyle prototipin arasındaki gerçekçi bağlantısın çok memnun kaldım” açıklamasını yaptı.

DBX, 2019 yılının ilk çeyreğinde canlı olarak karşımıza çıkacak. DBX markanın St.Athan’daki fabrikasında üretilecek. Ayrıca fabrika markanın elektrik motorlu modellerinin üretimini’de gerçekleştirecek.

Aston Martin CEO’su Andy Palmer, “Hareket edebilen bir DBX prototipi görmek, ilk SUV modelimizin hikayesinde çok önemli bir bölüm. Bu otomobil bizim St. Athan fabrikasında hayata geçireceğimiz ilk modelimiz olacak ve firmamızın köklü geçmiş hikayesine kalın harflerle yazılacak bir anı olacak!” açıklamasını yaptı.

Aston Martin DBX Rolls-Royce Cullinan, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus ve Porsche Cayenne gibi ciddi rakipler ile yarışacak.

1 arasında 13














Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım