HABER Aston Martin Rapide E’nin örtüsü açıldı

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Dünyanın ilk sıfır emisyonlu spor otomobili Aston Martin Rapide E’nin örtüsü açıldı. Tamamen elektrikli iki motora sahip olan Rapid E, dünya çapında155 adet üretilecek.
Aston Martin’in ilk elektrikli spor otomobili Rapide E üretime hazır hale geldi. Dünyanın ilk sıfır emisyonlu lüks otomobili olma özelliğine sahip olan Rapide E görücüye çıktı. ‘Williams Advanced Engineering’ şirketi işbirliğiyle ortaya çıkan Rapide E’ye yalnızca 155 kişi sahip olabilecek.
Tamamen elektrikli iki motor ile piyasaya girecek olan model, 602 beygir güç üretme kapasitesine sahip olacak. 800V’luk ve 65 kW-saat kapasiteli motor, 250 km/s’lik maksimum hız değerine ulaşabilecek. 0-100 kilometreye 4 saniyede çıkabilen Rapide E, tam şarj ile 322 kilometre yol kat edebiliyor. 950 Nm tork üretebilen çift elektrikli motor, elektrikli bataryasının azalması durumunda bile tam kapasite gibi performans sağlayabiliyor.
500 KM MENZİLİ BULUNUYOR
Elektrikli otomobil sektörüne iddialı bir giriş yapan İngiliz...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım