KAPALI Audi A6 c6 Gaz Yememe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

man28

Asfalt Kurutucu
4 Haz 2019
103
41
695
34
Marka
Volvo
Üstatlar merhaba arkadaşımda a6 c6 kasa 2006 model araç var. Otomatik. Araç 3.0 tdi dizel. Aracı ara ara ben de kullandım son zamanlarda özellikle dip gaz yapınca araçta devir yükseliyor motor sesi geliyor ama ivlenme olmuyo, gaz yemiyormuş gibi davranıyor. Bazen de 80-90 km'den sonraki hızlanmalarda yapıyor. Ve bazen de sekiyor araç. Sanki gaz pedaline basıp, basıp çekiyormuş gibi bi (hafif gazda hızlanırken) Uzun kullanımda 100-200km de çok nadir yapıyor bunu. Motor ısındıkça sanki toparlanıyor gibi.

öncelikle servise götürdük. Bilgisayara bağlandı, çıkan hata kızdırma bujisi ve turbo gözüküyor. Usta açıp bakmak gerek içindeki bir kaç parça saydı turbo'da onlardan olabilir dedi, oksijen sensoru varmış ondan olabilir dedi. Kızdırma bujisi uyarısının bununla ilgisi olmadığını söyledi. Benim kafamı karıştıran daha önce benzer sorun yaşamıştım baskı balatadan çıkmıştı. Yorumlarınızı merak ediyorum. Daha önce benzer sorun yaşayan var mı.

Ek olarak: motor ışığı bazne yanıyor. Bazen 2 gün sonra gidiyor. Aracın tüm periyodik bakımları yapılı
 
Son düzenleme:

Mustafa Erciyes

Mustafa Erciyes
Takipçi
18 Eyl 2020
4
0
10
43
Kayseri
Marka
Audi
Tam aynı sorublar değil gibi bende kalkışta sorun olmadı. Özellikle 100 km'de mesela dip yaptığında ivlenme olmama oluyordu. Kalkışta hiç sorun yaşamadım.
kardeşim ilgin için teşekür ederim dün kontrol edildi malesef arızam şanzumanda kavrama tam doldurmadıgından yapıyormuş şanzuman inecek ortalama 8.000 civarı diyorlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım