Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Korona salgını nedeniyle tüm dünyada çalışma şeklinin uzaktan çalışma, ev-ofis gibi yöntemlere döndüğü şu dönemde Audi,  Audi Spaces’i tanıttı.
Koronavirüs salgını nedeniyle alışılagelen iş hayatının, yerini ‘yeni normal’le gelen uzaktan çalışmaya, ev-ofis kullanımına bırakması, şirketleri de farklı uygulamalara yöneltiyor. Skype, MS Teams gibi birçok dijital uygulama ve hizmet, içinde bulunulan bu dönemde, iletişimde kalabilmek adına her zamankinden daha önem taşıyor. Ancak bu durum beraberinde bazı sıkıntıları da getirebiliyor; sosyal etkileşimin olmaması, toplantıların bilinen havasından uzak olması katılımcıların konsantrasyon seviyelerinde azalmaya neden oluyor.
Audi’nin dijital dönüşümü sürecinde, stajyerlerinden yöneticilerine kadar bilgi ve becerilerini geliştirmelerini destekleyerek kendi kendine öğrenmeyi teşvik etmek amacıyla çalışan Audi Akademie bu amaçla yeni bir uygulamayı devreye alıyor: Audi Spaces. Interaktif 3D dünyalar, gerçek çalışma ortamlarının kopyası...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım