Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, e-bisiklet ve motorlu scooter kullanımın git gide artması ile birlikte konu hakkında yeni bir düzenleme yapacaklarını duyurudu.
Bakan Karaismailoğlu, Türkiye Belediyeler Birliğince (TBB) Wyndham Oteli’nde düzenlenen “Bisikletli Ulaşım Fikir ve Proje Yarışması Ödül Töreni”ne katıldı. Bu sırada uzun süredir gündemde olan bazı konulara da değinen bakan mikro hareketlilik araçlarının ulaşımın geleceğindeki önemine değindi. Ek olarak bu tarz araçlar için yeni bir düzenleme üzerine çalıştıklarını da söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “En son 11 Eylül’de İstanbul’da Mikro Hareketlilik Sistemleri Ortak Akıl Toplantısı’nı düzenledik. Mikro Hareketlilik Yönetmeliği’ni, tüm paydaşların görüşlerini alarak, en kısa sürede çıkarmış olacağız. Dünyada ve ülkemizde artan nüfusa paralel olarak, kent içi ve şehirlerarası ulaşım ve iletişim trafiği son dönemlerde katlanarak artıyor. Ulaşımda bu yoğunluğu karşılamak ve yönetmek...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım