HABER Bayramda yola çıkmadan önce dikkat!

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Bayram tatillerinde trafik ciddi derecede artış gösterirken, güvenli bir yolculuk için sürücülerin de bazı önlemler alması gerekiyor.
Ramazan Bayramı tatilinde yola çıkacak olanların ilk ve en dikkat etmesi gereken konu, aracın son kez kontrol edilmesidir. Aracın bakımı ve analizleri yapılmadan yola çıkmak tehlikeleri de beraberinde getirmektedir. Bilirkişi yardımıyla direksiyon, pedallar, motor, klima ve lastikler yola çıkmadan mutlaka denetlenmelidir.
Trafik kazalarında artış yaşanan bayram dönemlerinde hem araçların güvenliği hem de bütçelerinin korunması adına yola çıkmadan önce sürücülerin kasko ve trafik poliçelerini yaptırmaları büyük önem taşımaktadır. Her bütçe ve ihtiyaca göre özelleştirilebilen “Benim Kaskom” ürünü sürücülerin hızlı ve zahmetsiz kasko edinmelerine, aynı zamanda bütçeden de tasarruf etmelerine olanak sunmaktadır.
Yola çıkmadan...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım