HABER Berkay Besler haftasonunu 3'ledi!

hacioglukaan

Asfalt Kurutucu
7 Eyl 2016
47
118
685
Bursa
Marka
Fiat
International Belgium Max Challenge serisi 5. ayağında yarışan milli sporcumuz Berkay Besler, Senior Max kategorisinde birinciliğe ulaşarak başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

18 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen sıralama turlarını ikinci sırada bitiren Besler, daha sonra koşulan 3 yarışı da ilk sırada bitirerek hafta sonunu domine etmiş oldu. Belçika’nın ulusal şampiyonası olarak kabul edilen ve uluslararası katılıma açık olan, International Belgium Max Challenge serisinde lider durumda bulunan sporcumuz 5.ayak yarışlarını da kazanarak çok önemli bir avantaj elde etti…

Bouvin Power ekibi teknik desteği ile mücadele eden sporcumuz yarışın ardından “Bu yarış öncesinde yeni hazırlanan motorlarım mükemmeldi ve bu sayede her 3 ayağı da kolaylıkla kazandım… Yarış sabahı yağmur nedeniyle oluşan olumsuz koşullar ilerleyen saatlerde yerini çok keyifli bir piste bıraktı. Bence Mariembourg gerçekten çok güzel ve keyifli bir pist, hatta Avrupa’nın en iyilerinden diyebilirim… Belçika ağırlıklı bir takvim takip etmekle ne kadar doğru karar verdiğimiz bir kez daha ortaya çıktı. Hafta sonu performansımızdan gerçekten çok memnunum, ekibimize, sponsorlarımıza ve aileme bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.” açıklamasını yaptı.

Sporcumuzun yarışacağı serinin son yarışı 30 Ekim tarihinde Genk International pistinde koşulacak. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz.

Kaynak: TOSFED

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım