Berlin,otomobil showroomları ve oradaki otomobiller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oesan1995

Profesör
23 Eyl 2016
66
137
1,110
28
izmir
En son bayramda Berlin'e gittim ve otopark.com'un yayınladığı bir yazıdaki Berlin'de görülecek otomobil ile ilgili yerleri ziyaret ettim ve fotoğraflarını çektim.Ayrıca caddelerde gördüğüm ve çekebildiğim bazı otomobillerinde fotoğraflarını siZler ile paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.




K'dam da bulunan apartıma yakın olan BMW haus 'a gitmek ilk işim oldu.Bu turistik showroomda 7 serisi ve m240i ve üst katında f87 m2 gibi ilgi çekici BMW otomobilleri sergileniyordu.

image.jpeg


image.jpeg

BMW haus ile aynı cadde de bulunan Tesla Model S 'in bulunduğu showroomda da bu aracı inceleme fırsatı buldum.
image.jpeg



Bu iki yerden sonra ise Volkswagen Drive Forum'a uğradım burada birçok model araba,anahtarlık,şapka ve çanta satın alma şansınız olabileceği gibi motorsporlarında önemli rol oynamış birçok aracı görebiliyorsunuz ve Caddelerde az rastlanan otomobillerinde gösterimi mevcut.
image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg


Drive Forum'un hemen karşısında ise bizi Mercedes-Benz Gallery karşıladı.Burada G-Klasse'dan tutun AMG GT-s'e kadar görme şansınız var.

image.jpeg

image.jpeg

Toplam 10 fotoğraf koyabildiniz için telefondan özet halinde az fotoğraf koydum geri kalan tüm fotoğrafları da zaman Zaman yükleyeceğim şimdi caddelerde gördüğüm araçları sizlerle birkaçını paylaşacağım.



image.jpeg

image.jpeg


Şimdilik bu kadar fotoğraf yükleyebildim link olarak diğer fotoğrafları da yorum olarak paylaşacağım herkese iyi forumlar.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Akın ve emert20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım