Besler'den bir başarı daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nozkus

Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
29
6
595
38
İzmir
Bu sezon uluslararası arenada sürekli başarılı sonuçlar alan milli karting sporcumuz Berkay Besler, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Berkay, İtalya Sarno’da yapılan 2016 Rotax Max Challenge Grand Final’de senior kategoriyi üçüncü olarak tamamlayarak kariyerinin en önemli başarılarından birisini kazandı.

Sanro kentinde 1 hafta süren mücadeleler, Avrupa, Asya, Amerika, Avustralya ve Afrika kıtalarından 6 ayrı kategoride 60 ülkeden 360 sporcu ağırladı.

20 turluk final yarışında 17.turda 1:01.906 ile en hızlı tur zamanını kaydeden Besler, zorlu finalde 71 rakip ile mücadele ettiği senior kategoriyi üçüncü olarak tamamladı ve adını podyuma yazdırmayı başardı.

Ülkemizi temsil eden bir diğer isim Mehmet Yaman da 71 rakiple mücadele ettiği DD2 masters kategorisinde yarı finale kadar başarı ile mücadele ederek finallerde elendi ve büyük tecrübe kazanmış oldu.

Kaynak : TOSFED

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
  • Beğeni
Tepkiler: SerkanErdem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım