Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Tüm dünyada petrol fiyatlarının düşmesinin ardından, piyasalarda ufak yükselişler görülmeye başlandı. Neyse ki bu değişiklik bu sefer benzin fiyatlarına indirim olarak yansıdı.
Tüm dünya dev bir petrol krizi yaşıyor. Corona Virüsü sebebi ile petrol fiyatlarını düşüren ülkeler, akaryakıt fiyatlarına da direkt olarak etki etti. Güncel olarak varil fiyatının 26 dolar olması krizin boyutunu gösterir nitelikte. Son 4 yılın en düşük seviyelerine gerileyen petrol fiyatlarının iç piyasadaki akaryakıt fiyatlarına yansıması devam ediyor.Küresel anlamda olduğu gibi ülkemizde de benzin ve motorin fiyatları düşmüştü. Ancak dolar kurundaki değişiklik bir indirimi daha beraberin getirdi. Böylece benzinde 22 kuruş, indirim gerçekleşti.
Yapılan indirimlerin arıdan pompa fiyatları da değişti. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım